„As vrea sa va spun o poveste. Adevarata, recenta si tulburatoare. Azi-dimineata, m-am urcat in avion, in Iasi (avusesem ieri un concert in Suceava). Soarta a făcut să am locul lângă o fetita si mamica ei. Aparent, nimic deosebit. Doar ca n-a trecut mult timp si cea mica a inceput sa-mi spuna ca e fana mea, ca asculta piesele mele, le stie pe dinafara… Desi aud asta destul de des, vocea ei m-a emotionat mai mult decat de obicei. Aveam sa aflu curand ca mergea spre Bucuresti ca sa ia un alt avion, spre Viena. Cred ca intuiti cam ce urmeaza. Era bolnavioara, avea probleme mari cu picioarele si nu putea merge decat daca facea o operatie costisitoare in Austria. M-a impresionat maturitatea ei incredibila. Stia ce o asteapta, dar isi infrunta viitorul cu demnitate si speranta. O lectie de viata pentru noi toti, la urma urmei”, și-a început povestea Andra.

Citește și: Andreea Bănică a confirmat relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley. Cum a reacţionat Gina și ce replică acidă i-a dat artista

17203150_1653652287981679_4433072703971798176_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Fetița a lăsat-o fără replică

Însă, ceea ce a urmat i-a sfâșiat inima artistei, care nu a mai putut și a început să plângă.

„ La un moment dat, mama ei i-a spus „Vreau să te vad mergând, mă rog la Dumnezeu în fiecare minut pentru asta. Dacă te vad sănătoasa, pot să mor liniștită!”. Fetița și-a privit mama și i-a răspuns ceva ce mi-a sfâșiat inima: „Mami, eu nu vreau să mori, indiferent că mă fac bine sau nu! Te implor, promite-mi că ai să trăiesti, măcar de dragul meu! Te iubesc și știu că tu mă iubești enorm!”. Rar raman fara replica, dar de data asta s-a intamplat. Mi-am sters discret lacrimile, n-am vrut sa dramatizez momentul mai mult decat s-ar fi cuvenit. Mama si fiica erau doua fiinte modeste, adunasera cu greu banii necesari operatiei. N-aveau suma totala, aveau sa ramana cumva datoare la Viena, am dedus din ceea ce-mi spuneau. Le-am ajutat si eu cat am putut si m-am rugat la Dumnezeu sa-mi primeasca micul dar si s-o faca bine pe fetita minunata din avion. De ce va spun toate astea? Pentru ca as vrea sa ne rugam impreuna pentru sanatatea acestui copil nevinovat. Maine va trece printr-o interventie chirurgicala pe care, oricat s-ar stradui sa o primeasca fara teama, stiu ca inima ii va sparge pieptul, de emotie. Si mama ei va trece prin clipe si mai grele, nu-mi imaginez nimic mai greu, pe lumea asta, decat sa fii martor al suferintei copilului tau. Ma alatur fetitei si ii spun curajoasei mame: va rog mult sa traiti si sa ramaneti sanatoasa, de dragul dragei dumneavoastra fiice, asa cum v-a rugat si ea! Si sa ne revedem cu bine! Iar pe voi, dragii mei prieteni de pe Facebook, va rog sa puneti un gand bun in destinul acestui copil inocent! Incurajati-o, rugati-va pentru ea, credeti in sansa ei!  ….Va multumesc…”, a scris Andra pe contul ei de facebook, în urmă cu ceva timp.

 

Citește și: