Drept dovadă stă pictorialul incendiar pe care superba blondă l-a făcut pentru ediția rusească a revistei Cosmopolitan.  A devenit mămicî de gemeni și mulți au criticată că este prea slabă, însă partenera de viață a lui Enrique Iglesias arată la 37 de ani, mai bine decât la 20.

 

Rusoaica are corpul perfect tonifiat și plin de mușchi, iar pielea ei e fără cusur. Nici măcar nu zici că a născut. Ce-i drept din filmulețe postate pe contul ei de Instagram se vede că Anna are mare grijă de corpul ei. Imediat după ce a născut a început să facă exerciții fizice solicitante și astfel a reușit să se recupereze destuld e repede după sarcină și să revină la niște dimensiuni de invidiat.

Kournikova  a postat pe Instagram  poza cu ea de pe coperta revistei, în care apare într-o pereche de chiloți negri și un top,  dar şi un filmuleţ  de la filmări în care apare extrem de provocator, într-o lenjerie intimă de culoare roşie şi cu o jachetă neagră agăţată de umărul drept.

 

View this post on Instagram

 

Спасибо мой любимый @cosmopolitan_russia ??? ・・・ «Жить без стимула невозможно!» – уверяет героиня нашего коллекционного юбилейного номера Анна Курникова. Специально в честь 25-летия Cosmopolitan в России легендарная теннисистка дала свое первое интервью после рождения детей! О семье, карьере, жизни в Америке и о том, что все возможно, стоит лишь захотеть! Читай в новом Cosmo! #cosmo25 _______________________________________________ Наша классная команда ??????Photo: Marc Baptiste @marcbaptiste007 @nonamemanagement Style: Danny Santiago @the_danny_santiago Elena Dudina @dudinaelena_cosmo MUA: Davide Calcinai @davidemk Hair styling: Steven Hoeppner @stevenhoeppner Hair color: Laura Zerbolio @lmzcolor Nails: Jessica Mendez @arcayne_beauty Producer : Anastasia Fridman @nastya_fridman Location: EAST, Miami @eastmia earrings: @jacobandco

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

 

View this post on Instagram

 

#Thankyou #Спасибо @cosmopolitan_russia I ❤️ you #cosmo25

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Deși a plecat din Rusia și s-a mutat în SUA când avea doar 10 ani, Anna Kournikova este foarte iubită în ţara natală. Ea a renunțat la cariera sa în tenis, la doar 23 de ani,  și  va rămâne în istorie ca singura jucătoare care a pătruns în Top 10 mondial fără să câştige vreun turneu în circuitul WTA.

 

View this post on Instagram

 

#Thankyou #Спасибо @cosmopolitan_russia I ❤️ you #cosmo25

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Considerată una dintre cele mai faimoase jucătoare de tenis, care a fermecat tot timpul cu frumusețea ei, Anna a devenit mamă de gemeni, în decembrie 2017, aducând pe lume un băiat și o fată, Nicholas și Lucy, iar recent a fost criticată dur de fani pentru că a devenit exagerat de slabă. Într-un clip, superba blondă, în vârstă de 37 de ani,  dansează, în costum de baie și pantofi stiletto, pe o masă. Fanii  au întrebat-o, îngrijorați, de ce este atât de slabă.  ‘De ce ești atât de slabă? Ești bine?’, „Ce s-a întâmplat cu atleta noastră cu corp musculos’, „Wow, nici nu zici că ai născut gemeni’, au scris fanii. Însă, cu noul pictorial, Anna demonstrează că se află într-o formă de zile mari și afișează în continuare o siluetă de invidiat, reușind să închidă gurile răutăcioșilor.

Citește și: