Artista s-a pozat dintr-o parte, iar vedeta fotografiei reaizate de jos este posteriorul său perfect tonifiat. Costumul e baie negru, minuscul, lasă tot posteriorul la vedere, iar pe coapse strălucește un lănțișor fin, care nu face decât să-i accentueze feminitatea.

Artista are părul ud și nu pare machiată, dar sunt amănunte pe care nimeni nu le observă, din moment ce toate privirile sunt ațintite asupra posteriorului ei bronzat.

View this post on Instagram

Heyyyoooo! Are you still here? 🤪

A post shared by INNA (@inna) on

Primii care au comentat în dreptul fotografiei realizate în vacanță, unde se află alături de iubitul ei, Deliric, au fost colegii ei de la Masked Singer România. „Am dat like de 2 ori” – a spus Jorge, „Ce bombă sexy stătea lângă mine… Nu trebuia să mă uit atât de insistent la măștile alea” – a afirmat Horia Brenciu, „Va fi cea mai apreciată poză a ta. Simt eu” – a încheiat Codin Maticiuc.

Nici vedetele de sex feminin nu s-au putut abține să nu dea like-uri sau să comenteze. „Uuu, mamă” – a scris Lidia Buble, „Mamma mia” – a excclamat Nicole Cherry, în timp ce Mihaela Rădulesc a scris: „Aiii”.

Inutil e spus că în numai 6 ore, fotografia a strâns peste 176.000 de aprecieri.

Vezi și Inna dă clasă vedetelor în costum de baie! Cele mai recente apariții i-au lăsat pe fani cu gura căscată

Citește și:

Îl recunoști? Acum e unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul de la noi!

Adele, pentru prima dată la TV după ce a slăbit 45 de kilograme. Ce apariție sexy!