Dar n-a fost întotdeauna așa. Vedeta a povestit recent un episod despre care, spun ea, a scăpat-o de inhibiții.

Invitată la podcastul ”Lucruri simple”, Theo Rose, pe numele ei din buletin Teodora Maria Diaconu (24 de ani), i-a povestit lui Horia Brenciu că visul ei mare, la care nu a renunțat încă, e acela să fie actriță.

Theo Rose a dat probă pentru un rol în filmul ”Oh, Ramona!”

Înainte să devină celebră, ea a dat probă pentru filmul ”Oh, Ramona!”. Rolul nu era unul ușor pentru o fată crescută la țară, mărturisește ea. ”A făcut băiatul ăsta de la radio, Andrei Ciobanu, cartea asta «Suge-o, Ramona», după care s-au hotărât să facă un film. De altfel, ați văzut, nu am eu rolul Ramonei, deci nu am luat eu castingul. S-a făcut și în limba engleză, deci mulțumesc lui Dumnezeu că nu l-am luat”, a povestit Theo Rose, cu umor, la podcastul lui Brenciu.

Solista a pornit însă plină de optimism la casting. Citise cartea cu ceva timp înainte, îi plăcuse, iar scenariul pe care îl primise nu părea deloc dificil.

”Am repetat acasă, era o scenă în care Ramona voia să facă sex cu băiatul, el era foarte rușinos, iar ea își bătea joc de el. Am zis că eu trebuie să par la cameră focoasă, înfierbântată și ăsta e copilul meu, eu îl învăț acum să facă niște chestii”, a explicat Theo Rose.

Lucrurile s-a complicat însă când a ajuns la locul de desfășurarea acastingului și a văzut că trebuie să dea proba împreună cu actorul care juca rolul principal.

”Ajung acolo și mă aștepta un băiat, băiatul care a și jucat rolul lui Andrei. Și m-am uitat la el, m-am uitat la fosta mea manageră: pe ăsta de ce l-au adus aici? Ajung în sala unde erau camerele și regizoarea. Ne-au zis: bun, dați două ture de scări, sus-jos și veniți aici excitați, uitați canapeaua, vreau să vă aud gâfâind, vreau să facem scena asta ca la carte”, au sunat indicațiile care au cam speriat-o pe Theo Rose.

Artista a recunoscut că s-a gândit într-o primă fază să plece mâncând pământul, dar a preferat să se liniștească și să-și dea o șansă de a depășit o barieră în dezvoltarea ei personală.

Theo Rose: ”Din momentul ăla n-am mai avut inhibiții pe scenă”

”Primul gând a fost: mamă, plec? Sau s-o fac acum și, indiferent cum iese, măcar să știu că am făcut-o?

Am luat-o pe scări și vorbeam de facultate, de altele. Și când am ajuns acolo, jap!, am trântit ușa de perete, ne-am aruncat pe canapeaua aia, am început să ne pupăm, că ne-am pupat pe bune! Și ce crezi: într-un exces de nebunie, mi-am dat și tricoul jos, am rămas într-un body, nu mai știu ce aveam pe mine.

L-am mozolit pe băiatul ăla, l-am făcut terci acolo, nici n-am stat cu fața la cameră, că habar n-aveam că trebuie să stau cu fața la cameră. L-am mozolit pe băiatul ăla acolo, n-a mai știut de capul lui”, a detaliat Theo Rose.

Artista n-a reșit să-i convingă pe producători, care i-au spus că ar prefera, totuși, o actriță cu experiență, care să știe cum să se orienteze în funcție de camerele de filmat, însă a produs o impresie puternică asupra actorului care a interpretat în final rolul principal.

”Când am ieșit, mi-a zis fosta mea manageră: ce i-ai făcut băiatului ăluia, că atunci când a ieșit a zis: să nu-i spuneți, dar până acum a fost cea mai bună”, a mai spus solista, conform Click!.

Chiar dacă nu a luat rolul Ramonei, Theo Rose a recunoscut că experiența i-a fost foarte utilă, pentru că a scăpat-o de inhibiții pe scenă și în videoclipuri. ”Ăla a fost momentul în care am scăpat de simțul ridicolului. Din momentul ăla n-am mai avut inhibiții la videoclipuri, pe scenă”, mai povestește ea.

Vezi și „Nu am crezut că o să fie iubirea tinereții mele”. Cine este bărbatul care i-a frânt inima lui Theo Rose

Citește și:

În 2020 au șocat pe toată lumea cu divorțul lor, dar acum s-au împăcat: ”Este alegerea lor, viața lor, sunt o familie”. De dragul copilului?

Cadoul total nepotrivit pe care Kate Middleton l-a primit de ziua ei de la prințul William