Într-un dintre vizitele pe care le-a făcut la Paris, acolo unde fiica sa, Alessia, este studentă, dar unde are și numeroși prieteni buni, Amalia Năstase s-a întâlnit și cu Janine Sârbu. Grupul de prieteni s-a reunit la vernisajul cuplului de fotografi și artiști vizuali Dana și Stephane Maitec, vernisaj intitulat „La couleur en mouvement”, și care a avut loc la Galeriile Wagner, din Paris.

Janine Sârbu, în prezent, alături de Dana și Stephane Maitec. Foto: Instagram

La 55 de ani, Janine Sârbu este la fel de frumoasă cum o știm, are părul șaten, ondulat, iar trăsăturile de model au rămas încă pe chipul ei. Evident că este firească prezența ridurilor, dar Janine le poartă cu asumare.

Janine Ştefan a divorţat de Adrian Sârbu în 2003 şi, în urma partajului, a primit o casă, o maşină şi 11 milioane de dolari. Fosta creatoare de modă s-a mutat imediat la Paris, unde locuieşte şi acum, după zece ani, împreună cu fiica ei, Janice. Fostul soţ i-a cumpărat acolo o garsonieră, care îi aparţinuse actriţei Marlene Dietrich.

Janine si Adrian Sarbu, în 2003. Foto: HeptaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Janine Sârbu a divorțat de Adrian Sârbu în 2003

Janina Ștefan și-a început cariera ca model la APACA și a făcut parte din aceeasi generație de manechine cu Romanița Iovan, Dana Săvuică, Melek Amet și Cătălin Botezatu. Până la mariajul cu Adrian Sârbu, se pare că a mai avut relații cu Florin Segărceanu, Florin Răducioiu și Dan Chișu.

A devenit soția mogulului Pro TV în 1997, avându-i nași pe Mircea și Mihaela Geoana. Janine și Adrian Sârbu au divorțat în 2003, iar în urma partajului, Janine a primit o casă, o maşină şi 11 milioane de dolari. După divorț, fosta creatoare de modă s-a mutat imediat la Paris, unde locuieşte şi acum, alături de fiica ei și a lui Adrian Sârbu, Janice-Arianne, născută în 2002. Fostul soţ i-a cumpărat acolo o garsonieră, care îi aparţinuse actriţei Marlene Dietrich.

Citește și: Prima soție a lui Adrian Sârbu, ravisantă la 67 de ani! Se cunoaște că a fost fotomodel. Cum a fost surprinsă Lavinia Sârbu pe vapor, la ziua Andreei Esca

Citește și: VIDEO Andreea Esca, dans din buric pe ritmuri orientale la petrecerea zilei ei de naștere din Istanbul . Vedeta PRO TV împlinește azi 50 de ani