Christina Aguilera a avut de-a lungul timpului probleme cu greutatea, dar cea mai recentă imagine cu ea i-a uimit pe fani

Christina Aguilera este cu siguranță una dintre cele mai bune voci feminine, fiind și de o frumusețe rară. Ea a recunoscut de-a lungul timpului că a avut probleme cu kilogramele, reușind chiar să devină supraponderală în urmă cu doi ani, dar artista a reușit să-și șocheze fanii cu o nouă imagine.

Christina s-a pozat în oglindă la bustul gol, cu sânii acoperiți cu grijă de părul ei lung, purtând doar o pereche de blugi. Artista a surprins pe toată lumea, pentru că la 40 de ani a reușit să-și recapete silueta din tinerețe și parcă a întinerit peste noapte. Ea a slăbit spectaculos, arată acum la fel de bine ca la 20 de ani și este într-o formă de fizică de invidiat, după cum dovedesc și cele mai recente imagini cu ea pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat și au lăudat-o fiind de părere că este perfectă.

Christina Aguilera a slăbit spectaculos

The Voice Press JunketSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

În 2019, a șocat cu aparițiile ei în public când a apărut cu 30 de kilograme în plus, în concertele susținute în Las Vegas, SUA. Christina a reușit acum să-și găsească echilibrul în viață și pare mai fericită ca oricând. Ea formează de mai bine de 11 ani un cuplu cu Matthew Rutler.

Ce este dieta curcubeu?

Aguilera a povestit că a reușit să slăbească după ce și-a impus să nu consume mai mult de 1600 de calorii pe zi, dar și cu ajutorul dietei curcubeu. Mai mult, ea a recunoscut că a făcut zilnic și sport, alergare ușoară de câte 15 min, 10 minute pe bicicleta ecliptică, dar și cu yoga și pilates.

Dieta curcubeu înseamnă să ai în farfurie și să mănânci alimente diferite și colorate. Consumul unui curcubeu de fructe și legume asigură obținerea a suficient de diferiți nutrienți, antioxidanți, vitamine, minerale care sunt necesare pentru sănătatea generală a corpului.

Fiecare culoare, la fructe sau legume, are un sens profund. Aceste culori se datorează prezenței unei game de substanțe chimice unice de combatere a bolilor numite „fitonutrienți” și fiecare culoare reprezintă un fitochimic unic. Aceste substanțe fitochimice oferă fructelor și legumelor o culoare vibrantă unică și numeroase beneficii pentru sănătate. Mâncând toate culorile curcubeului nutrițional, veți valorifica puterea acestor alimente care stimulează imunitatea și luptă împotriva cancerului.

Ca să ai parte de efectele benefice și să și slăbești în același timp, este bine ca fiecare farfurie de mâncare să conțină o porție din fiecare culoare. Atenție, porțiile din fiecare culoare trebuie să fie egale, iar cantitatea de mâncare la o masă să nu depășească 400-500 de grame.

Foto: Profimedia

Citește și:

Ce face Roxana Ciuhulescu în fiecare seară, chiar înainte să adoarmă

Prinţesa Charlene de Monaco, grav afectată de boală. Ce se întâmplă cu ea după ce a fost dusă de urgență la spital?