Monica Anghel a ajuns în ultimii ani de nerecunoscut! Schimbarea este atât de izbitoare în cazul solistei, încât lumea cu greu o mai recunoaște astăzi pe stradă.

Vedeta e schimbată total, după ce a slăbit peste 30 de kilograme. Și asta fără să-și taie stomacul, după cum a declarat în mai multe rânduri.

În fiecare dimineață, la prima oră, se urcă pe cântar și își monitorizează foarte atent greutatea. De altfel, aceasta e și cea mai mare frică a ei: să nu se îngrașe la loc.

Monica Anghel, trucul prin care își menține tenul tânăr: „E sfânt! Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc”

Monica Anghel: „În fiecare zi mă cântăresc!”

Merge zilnic la sala de forță și, recent, și-a luat și atestatul de instructor de fitness. „Acum am 59,4 kilograme. Merg zilnic la sală, se vede că s-au pus mușchi, am pus masă musculară.

Eu fac tot ceea ce știu și pot eu ca să nu văd 6 acolo, când mă urc pe cântar. În fiecare zi mă cântăresc, dimineața la prima oră. Și în fiecare zi, sport, obligatoriu!”, a dezvăluit Monica Anghel pentru Click!.

se-mentine-sub-60-de-kgSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

”Nu mă interesează ce comentează lumea, că aș fi prea slabă”

Dacă înainte lumea o acuza că e supraponderală, acum Monica a ajuns să fie aspru judecată pe rețelele de socializare, că ar fi trecut în cealaltă extremă. I s-a atras chiar atenția, de către fani, că riscă să ajungă anorexică.

Monica spune că a ajuns la cea mai bună versiune a sa din toate timpurile și se simte extraordinar în pielea ei.

„Eu sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și-mi merge foarte bine.

Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase.

Eu mă simt bine așa cum sunt acum! Nu mă interesează ce comentează lumea, că aș fi prea slabă. Contează cum mă simt eu!”, a mai declarat vedeta.

Monica Anghel a început marea schimbare în urmă cu mai bine de cinci ani. Atunci a devenit, practic, alt om.

Cântăreața a fost nevoită să se opereze de urgență la coloană, după ce a fost diagnosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98% la piciorul drept.

După operație, solista a urmat un program anevoios de recuperare și, în doar un an și trei luni, a reușit să dea jos 30 de kilograme, cu ajutorul unui medic nutriționist.

Vezi și Monica Anghel recunoaște că a avut nevoie de psiholog ca să slăbească 30 de kilograme. ”Îți dă niște…”

Citește și:

Tradiții uitate la nunta Ginei Pistol cu Smiley. Pe unele le-au ”uitat” intenționat, pe altele nu: „M-am luat cu distracția”

Serghei Mizil, secretul mariajului de peste 25 de ani. Cum reușește soția lui să-l țină în frâu: „Secretul e la femeie! Am o relație foarte bună cu soția mea. Fac ce vreau!”