Carmen Brumă este acum un etalon el frumuseții și al unei siluete perfecte, chiar dacă se apropie de 50 de ani.

Chiar dacă acum, la 46 de ani, poate spune că are, într-adevăr, un corp perfect, soția lui Mircea Badea nu a fost mereu la fel de norocoasă. În adolescență, aceasta s-a confruntat cu kilogramele în plus, când, din cauza unei situații greu de gestionat la vremea aceea, s-a refugiat în mâncare. Chiar dacă acum pare departe ideea de a arăta din nou ca atunci, Carmen Brumă spune totuși că trăiește în fiecare zi cu frica că s-ar putea îngrășa din nou.

În cazul ei e vorba despre un adevărat coșmar, o fobie în adevăratul sens al cvântului.

„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă. Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea, devine prietena ta, e acolo un partener de drum, care e așa, ca un fel de “supervisor”, să zicem de clopoțel, care are grijă ca atunci când o iei un pic pe arătură să sune și să te facă atent să ajungi pe direcția care trebuie și nu cred că e ceva rău.

E bine să existe teama asta de a nu te îngrășa, ca să nu te îngrași, pentru că orice acumulare de kilograme nu înseamnă numai un disconfort de ordin estetic, care nu trebuie nici el neglijat, dar înseamnă și multe probleme de sănătate.

Și atunci da, e bine, nu vreau să-mi dispară teama de a nu mă îngrășa. Vreau să fie acolo cu mine. Sigur că ea nu trebuie să fie o teroare, nu trebuie să-mi guverneze viața, nu trebuie să mă împiedice să mai fiu eu, dar e bine să fie acolo, lângă mine.”, a mărturisit soția lui Mircea Badea pentru Impact.

Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin o dietă în mare vogă acum! Riscurile sunt majore, inclusiv pentru fertilitate!

Cum a ajuns să cocheteze cu modellingul

Pentru cine nu știe încă, vedeta a fost și model, în urmă cu mulți ani. Acest lucru nu a venit întâmplător însă, ci a fost mai mult un țel, spune antrenoarea de fitness, care doar așa și-a dat seama că deține măsurile perfecte.

„Dacă e să dau timpul cu mult timp înapoi, pentru că eu mă mențin în forma în care sunt astăzi de mai mult de 20 de ani, eu m-am apucat să slăbesc, am avut multe opriri, multe întoarceri și, la un moment dat, mi-am pus eu ca țel, așa, să slăbesc și să mă transform și să mă modific fizic astfel încât să pot să prezint moda pe podium. Pentru că așa am și ajuns să cochetez cu modellingul, pentru că nu mi-am dorit niciodată să fiu model.

Nu am avut așa o dorință în formula asta să devin model. Dar a fost ca un fel de haltă în drumul meu spre silueta la care visam. Dacă eu o să pot să prezint moda pe podium, înseamnă că sunt pe drumul cel bun.”, își amintește Carmen Brumă.

at costa programele de slabit ale lui Carmen BrumaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 28

De ce nu a continuat cu modellingul

Chiar dacă a fost o experiență inedită, Carmen Brumă spune că nu și-a dorit niciodată să facă acest lucru pe termen lung.

„Am lucrat câțiva ani, nu a fost pentru mine un scop în sine, a fost așa o perioadă de tranziție, o experiență în viața mea. Nu mi-am dorit niciodată să fac din asta o meserie, nu m-am regăsit neapărat în zona asta, dar am cam luat foarte multe informații de acolo, m-a ajutat pe parcursul carierei mele în televiziune.

Și în zilele de astăzi găsesc lucruri care mi-au folosit și pe care le știu din vremea aceea. De exemplu, să mergi pe tocuri frumos, estetic, am învățat din perioada în care am lucrat ca model.”, a mai spus ea.

Vezi și Noi imagini din locuința lui Carmen Brumă și a lui Mircea Badea. Din livingul superb ieși direct pe terasa imensă

Citește și:

Al Bano împlinește 80 de ani și face un anunț exploziv. Adevăratul motiv al divorțului de Romina Power: „O spun în premieră!”

Prințul Harry și soția sa, Meghan, urmăriți de paparazzi într-o cursă „aproape catastrofală”. Poliția din New York dezminte