Lavinia Petrea, imagine tandră cu soțul procuror. Ce mesaj i-a transmis la aniversarea căsnicie

Deși o vedem mereu cu zâmbetul pe buze și o atitudine ”profi”, jurnalista ascunde și mari suferințe și cumpene.

Cu ani în urmă, nu așa de mulți, vedeta de la Pro Tv a avut parte de momente cumplite, care i-au lăsat răni adânci pe suflet. Lavinia Petrea a povestit, cu durere în suflet, că a trecut prin clipe de coșmar în momentul în care, fiind gravidă pentru a doua oară, sarcina s-a oprit din evoluție.

Acum e mama a trei copii: un fiu și două fiice, Mathias (7 ani), Klara (5 ani) și Karin (3 ani). Momentul de cumpănă a fost în timp ce era însărcinată cu Klara.

Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

„Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți. În scurt timp, însă, avea să-mi cadă cerul în cap. ‘Sarcina s-a oprit din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă’, au fost cuvintele pe care mi le-au spus medicii.

Îmi amintesc atât de bine amorțeala care mă cuprinsese. Încercam să îmi însușesc spusele doctoriței, dar nu reușeam. Eu aveam simptomele unei sarcini, simțeam cu toată ființa mea că voi avea un copil, însă ecografia ne arătase altceva.

M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate. Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală”, mărturisește Lavinia Petrea pe blogul personal.

Doi medici mi-au spus că totul s-a terminat”

De atunci, veștile rele au continuat să vină, iar vedeta aproape că-și pierduse orice speranță că va putea fi mămică pentru a doua oară.

„Încercam să găsesc explicații. De ce ni se întâmplă asta?! Ce am făcut greșit?! Mă gândeam la tot ce am mâncat, băut, făcut, gândit, dorit… în ultimele săptămâni. Îmi exploda capul de atâtea gânduri, griji și analize… și peste toate… mă simțeam foarte rău.

Mă gândeam cu groază la procedura pe care ar fi trebuit să o fac, încercam să mă pregătesc psihic… dacă este posibil să te pregătești pentru așa ceva… cert este că nu reușeam să accept. Voiam să mă trezesc a doua zi și să-mi dau seama că toată povestea a fost doar un coșmar. Doi medici mi-au spus că totul s-a terminat”, a continuat vedeta.

Mi se întâmplase un miracol”

În ciuda momentelor grele prin care a trecut vedeta, e convinsă că a avut parte de un miracol. Așa și numai așa a venit pe lume fetița ei, Klara, pentru care îi mulțumește divinității în fiecare zi.

„Miracolul a venit pe lume într-o zi de noiembrie 2016. Se numește Klara și este o fetiță superbă pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi”, mai scrie Lavinia Petrea.

klara-a-fost-la-un-pas-sa-nu-vina-pe-lumeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cea mai mare frică a Laviniei Petrea

“Care este cea mai mare frică a ta, Lavinia?“ Am primit această întrebare într-un interviu, iar răspunsul meu a fost: frica de îmbolnăvire. Da! Mi-e frică de boală, pentru că e nemiloasă și pentru că nu pot să văd suferința, durerea și degradarea produsă de ea.

Înainte să fiu mamă îmi era frică să nu se îmbolnăvească părinții mei, iar eu să fiu neputincioasă în fața suferințelor lor.

De când sunt mamă, mi-e și mai frică de boală. Au fost ocazii în care copiii mei au trecut prin momente mai dificile provocate de boli întâlnite frecvent în perioada copilăriei, care ne afectează mai mult sau mai puțin, în funcție de imunitate și de sensibilitățile fiecăruia.

Băiețelul cel mare a trecut prin două intervenții chirurgicale, cu fetița mijlocie am fost internată în spital de câteva ori.

Nu au fost probleme grave de sănătate, iar copiii mei sunt bine acum, dar suferințele lor din acele momente mi-au rupt sufletul. Să îți privești puiul, să-l vezi că suferă și să nu-i poți lua suferința este cumplit pentru o mamă.

Pe mine m-a traumatizat suferința lor și mi-am spus că voi face tot ce îmi va sta cu putință să-i feresc de boli. În primul rând, acolo unde există soluții de prevenire!

Îmi amintesc și acum vocea mamei de când eram mică, mă dureau urechile din cauza otitelor și plângeam de durere: “Doamne, dă-mi mie durerea ei!“ Cât de bine înțeleg acum vorbele ei! Dar știu că oricât de mult ne iubim copiii nu le putem lua suferința asupra noastră”, mai spune, întâi de toate, mămica Lavinia Petrea pe blogul ei.

Vezi și Lavinia Petrea: „Copiii mă întreabă ce au fetele în frunte. Nu este o formă complicată”

Citește și:

Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: ”Am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă”

Alina Sorescu, transformare șocantă. Cele mai curajoase poze ale ei: „M-ați recunoscut?”