Citește și: Dezvăluire-bombă! Romina Power a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Al Bano: „Mă iubeşte încă. Şi eu îl mai iubesc pe el”

Mesajul ei s-a viralizat rapid

O roagă să fie ea însăși, să poarte doar în ce se simte ea bine și să facă ceea ce o face pe ea fericită, rugând-o să nu se schimbe doar și să nu facă anumite lucruri doar pentru că așa vor alții. Este cel mai sincer și adevărat îndemn pe care l-ar putea spune o mamă fiicei ei. Astfel, nu e de mirare că postarea lui Toni s-a viralizat și a primit numeroase aprecieri, potrivit www.independent.co.uk.

„Pentru fiica mea,
Nu-ți cere scuze când cineva intră în tine pe stradă.

Nu-ți cere scuze pentru că ești „așa o mare  pacoste pentru unii”. Nu ești o pacoste. Ești o persoană cu  gânduri și sentimente care merită respect.
Nu inventa motive când nu vrei să te întâlnești cu un tip. Nu datorezi nimănui nicio explicație. Un simplu „nu, mulțumesc” ar trebui să fie suficient.
Nu te gândi la ce mănânci în fața oamenilor. Dacă ți-e foame, mănâncă! Mănâncă ce vrei tu! Dacă vrei pizza, nu-ți lua o salată pentru că se uită oamenii la tine. Comandă-ți pizza aia.
Nu-ți lăsa părul lung doar ca să faci pe cineva fericit.
Nu purta rochii, dacă nu vrei.
Nu sta în casă doar pentru că nu ai cu cine să ieși. Ieși singură. Experimentează lucruri  singură și doar pentru tine.

Nu-ți reține lacrimile. Plânsul înseamnă că simți ceva și trebuie să te descarci. NU este o slăbiciune. Asta înseamnă să fi om.
Nu zâmbi pentru că ți-a zis cineva să faci asta.
Nu te teme să râzi la propriile tale glume.

Nu spune „da” din politețe. Învață să spui „nu”, pentru că e viața ta.

Nu-ți ascunde părerile. Spune tare ce ai de spus. Trebuie să te faci auzită.

Nu-ți cere scuze pentru ceea ce ești.
Fii curajoasă, îndrăzneață și frumoasă. Fii tu și nu-ți cere scuze pentru asta. Fii tu fără regrete”, a scris femeia.

Pentru că postarea ei s-a bucurat de un asemenea succes, fiind share-uită de peste 8.000 de oameni și având peste 11.000 de like-uri, Toni a anunțat că mesajul pentur fiica ei a fost transformat într-o carte și o parte din vânzările ei vor fi donate către o organizație care încurajează femeile tinere și le ajută să capete încredere în ele.

Citește și: