După ce au publicat imagini adorabile de la botezul prințului Louis, în care Kate și William apar pentru prima dată în formulă completă, alături de cei trei copii mai mici, ducesa de Cambridge le-a făcut o surpriză faniilor și a publicat și o imagine spectaculoasă cu cel mai mic fiu al lor. În aceasta, apare Kate care îl ține pe micul prinț în brațe, în timp ce băiețelul pare foarte fericit și râde cu gura până la urechi.  „Ducele și ducesa de Cambridge au mai publicat încă o fotografie realizată după botezul prințului Louis. Altețele Sale Regale speră că toată lumea se va bucura de această fotografie adorabilă cu prințul Louis la fel de mult ca ei”, a transmis palatul Kensington.

Kate Middleton se face pe zi ce trece mai frumoasă. Apariție spectaculoasă la Wimbledon. Lady Di ar fi fost mândră de eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Încă o lovitură pentru Angelina Jolie! Shiloh spune că mama ei este un monstru și îl imploră pe Brad Pitt să o ia cu el

Fotografiile au fost realizate de celebrul Matt Holyoak

Imaginea a fost realizată de celebrul fotograful Matt Holyoak, în grădina de la Clarence House, reședința oficială a prințului Charles și a Camillei Parker. Inițial, a fost realizată doar pentru familia regală, însă ducesei i-a plăcut atât de mult, încât a decis să o facă publică. Matt a fost și cel care a realizat portretul prințului George când acesta a împlinit vârsta de trei ani.

Cei care au văzut imaginile au observat însă un detaliu ce nu a mai fost văzut până acum în fotografiile oficiale regale. Până acum în genul acesta de imagini, membrii familiei regale par foarte serioși. Însă, Louis pare un copil foarte fericit, și e surprins în mai toate pozele răzând. Mai mult, zâmbetul lui pare a fi molipsitor. Pentru prima dată și prințul George a fost  surprins răzând, în timp ce stătea lângă fratele lui mai mic. Așadar, concluzia tuturor celor care au văzut imaginile de la botez a fost că prințul Louis a adus și mai multă bucurie în familia ducilor de Cambridge, iar Kate pare topită după micuț și radiază de fericire lângă el.

Citește și: