Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Gabriela a postat imagine adorabilă cu ei dintr-un citybreak în Turcia. Fanii s-au topit când au văzut fotografia, iar un detaliu le-a sărit imediat în ochi. Internauții sunt de părere că cei doi seamănă foarte bine, de parcă ar fi frați,  iar comentariile sunt savuroase.

Cea mai frumoasă imagine cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu! Detaliul remarcat imediat de faniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Voi chiar semănați”, „Parcă sunteți frați, așa bine semănați”, „ Frumoși mai sunteți…!Și semănați foarte bine!”, „Semănati !! Se vede că Dani este fericit !”, „Sunteți doi frumoși, iubiți-vă mult!” ,  „Sunteți minunați, va potriviți de minune!” sau „Frumoși. Amândoi cu ochii albaștri. Sigur, 99%, o sa aveți un copil cu ochii albaștri. Felicitări. Sunteți un cuplu frumos”, au fost câteva dintre comentarii.

„Andrei al meu, 5 ani, a decretat: Dani s-a îndrăgostit, am văzut eu în ochii lui…. L-a topit dragostea…” , „Îmi place cum se emoționeaza Dani când vorbește despre tine în emisiune”, au mai scris amuzați alți fani.

Dani Oțil a cerut-o  în căsătorie pe Gabriela în Mexic

Dani Oțil a cerut-o  în căsătorie pe Gabriela  în vacanța lor  în Mexic, la începtul anului. Fericitul eveniment a avut loc într-un cadru romantic, pe plajă.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a povestit Dani Oțil în emisiune.

„Rudele, prietenii și necunoscuții mă felicită de parcă am luat un examen, nu că a trebuit să duc un camion de bani pentru o bijuterie”, a mai spus prezentatorul TV.

După o relație de mai bine de un an cu Gabriela, Dani Oțil a decis să renunțe la burlăcie și să-și întemeieze o familie, alături de frumoasa sa iubită, Gabriela Prisăcariu, iar cei doi se pregătesc acum de nuntă. Prezentatorul de la Antena 1 își dorește foarte mult să devină și tătic.

Gabriela Prisăcariu  a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu de la Kanal D.

Citește și: