Superba tânără a fost surprinsă de paparazzi în vacanță la Saint Tropez, alături de noul ei iubit, Ben Attal, iar cei doi par îndrăgostiți lulea Thylane a atras toate privirile pe plajă, într-un costum de baie alb din două piese și aceasta afișează o siluetă de invidiat.

Thylane Blondeau, care a împlinit 18 ani pe 5 aprilie, nu mai seamănă deloc cu fetița din imaginile care au făcut-o celebră, în care era o puștoaica simpatică blondă cu ochi albaștri. Aceasta și-a schimbat culoarea părului și s-a transformat într-o femeie foarte frumoasă. Viața în lumina reflectoarelor și-a pus amprenta asupra ei, și la 18 ani, arată mult mai matură.

Cu toate acestea, deși are toate motivele să fie fericită, puțini știu că micuța ascunde o mare durere. Aceasta suferă cumplit pentru faptul că tatăl ei o respinge și nu vrea să știe nimic de ea.

Thylane a mărturisit că este foarte apropiată de mama ei, Veronika Loubry, dar are o relație foarte rece cu tatăl ei, fostul fotbalist Patrick. „Nu am avut niciodată o relație apropaită cu tatăl meu. Au trecut trei ani de când m-a abandonat”, a declarat tânăra pentru revista Gala.

Fotomodelul a mărturisit că tatăl ei nu a sunat-o nici de ziua ei, pe 5 aprilie, când a împlinit vârsta de 18 ani.

De altfel, ruptura a venit la scurt timp după divorțul părinților ei. Veronika Loubry și Patrick Blondeau au divorțat în 2016 după 15 ani de mariaj din cauza programelor lor aglomerate, care nici nu le mai permitea nici să se vadă. Veronika s-a dedicat total carierei fiicei sale, în timp ce fostul fostbalist și agenți sportiv este ocupaat cu restaurantul lor din Provence. Mulți fiind de părere că pentru succesul fiicei lor, Veronica și-a sacrificat mariajul. Cei doi mai au împreună și un fiu, Aryton, în vârstă de 13 ani, care nu își dorește să apară în lumina refletoarelor.

Former ‘most beautiful girl in the world’ Thylane Blondeau seen kissing her new boyfriend in St TropezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Franțuzoiaca a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce la doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris’, într-un pictorial spectaculos, fapt pentru care a fost supranumită cea mai frumoasă fetiță din lume. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă.

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana și a celebrului parfum celebrului parfum Lolita Lempicka și este ambasadoarea LOréal Paris. Ea este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Foto: hepta

Citește și:

Care a fost primul job al Adinei Buzatu: ”Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu” Făcea salariul mamei ei în doar câteva ore

Interviu EXCLUSIV Cătălin Botezatu: ”Oamenii cred că sunt într-o vacanță continuă”