Celebrul fotomodel a fost surprinsă în vacanță în St. Barts, alături de iubitul ei, Dj-ul Milane Meritte. Cei doi au fost fotografiați la plajă, în ipostaze drăgăstoase. Ei formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut.   Thylane a atras toate privirile pe plajă, într-un costum de baie din două piese.

 

View this post on Instagram

 

‘Most beautiful girl in the world’ Thylane Blondeau, 18, dons a bikini as she and boyfriend Milane Meritte frolic on the shores of St Barts ☀️☀️ Credit: BackGrid

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

Thylane Blondeau, care a împlinit 18 ani pe 5 aprilie, nu mai seamănă deloc cu fetița din imaginile care au făcut-o celebră, în care era o puștoaica simpatică  blondă cu ochi albaștri. Aceasta și-a schimbat culoarea părului și  s-a transformat într-o femeie foarte frumoasă.  Viața în lumina reflectoarelor și-a pus amprenta asupra ei, și la 18 ani, arată mult mai matură.

Franțuzoiaca a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce la doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris’, într-un pictorial spectaculos, fapt pentru care a fost supranumită   cea mai frumoasă fetiță din lume. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă.

Ty si iubitul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana și a celebrului parfum celebrului parfum Lolita Lempicka și este ambasadoarea LOréal Paris. Ea este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Citește și: