Superba tânără, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri și o pluză cu animal print, a atras toate privirile cu apariția sa răvășitoare. Thylane  se bucură de un succes nebun în lumea modei. Este cel mai nou ambasador al celebrei companii  L’Oreal, alături de supermodelele Doutzen Kroes și  Barbara Palvin, este imaginea Michael Kors și are deja peste un milion de fani pe Instagram.

Asa a apărut  Thylane Blondeau la Săptămâna Modei de la New YorkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Thylane a devenit faimoasă în industria modei încă de la vârsta de patru ani când a urcat pe podium pentru Jean Paul Gaultier la un show de modă la Paris.  La 10 ani a iscat un adevărat scandal după ce a realizat un pictorial îndrăzneț în revista „Vogue”, însă superba franțuzoaica s-a transformat acum într-o adevărată femeie și arată total diferit.

Citește și: Edith Gonzalez a fost la un pas de moarte, dar acum după ce s-a vindecat de cancer îndrăgita actriță trăiește momente extrem de fericite

Thylane Blondeau a intrat în lumea modei de la vârsta de patru ani

Născută pe 5 aprilie 2001, tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry  și  legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă. Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult. Însă, lui Blondeau îi place la nebunie ceea ce face, iar când nu se află în lumina reflectoarelor se poartă ca orice alt adolescent de vârsta ei. Anul acesta, și-a sărbătorit chiar ziua de naștere la Disneyland, alături de prietenele ei.

Citește și: