Pe 5 aprilie, franțuzoaica Thylane Blondeau a împlinit 18 ani. Nu mai seamănă deloc cu fetița din imaginile care au făcut-o celebră, în care era o puștoaica simpatică  blondă cu ochi albaștri. Aceasta și-a schimbat culoarea părului și  s-a transformat într-o femeie foarte frumoasă.  Drept dovadă stau și cele mai recente imagini cu ea.  Thylane a avut o apariție de senzație la o petrecerea caritabilă din Londra,  Anglia. Ea a strălucit într-o ţinută de inspiraţie anii ’80,  o rochie neagră cu umeri cu o croială specială,  accesorizată cu o pereche de pereche de sandale cu diamante și a atras privirile tuturor.

„Cea mai frumoasă fetiță din lume”, la Săptămâna Modei de la New York la doar 16 ani. A atras toate privirile cu apariția răvășitoareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Regretatul actor Șerban Ionescu ar fi tare mândru de el! Cum arată unicul lui fiu

La vârsta de 4 ani a urcat pentru prima dată pe podium

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana  și ambasadoarea L’Oréal Paris și este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

 

View this post on Instagram

 

Sneak pic from an amazing shooting day with my @sandrinegomezphotography ??

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucrează întocmai ca un adult. La vârsta de doar 4 ani, ea a urcat pentru prima dată pe podium, unde a prezentat pentru Jean Paul Gaultier.

Foto: ©Alpha Press /Hepta

Citește și: