Superba adolescentă de doar 16 ani a atras privirile tuturor cu frumusețea ei, defilând pentru L Oréal Paris, fiind ambasadoarea acestui brand.

Într-o rochie colorată, cu model florar, pantofi stiletto, cu un machiaj în nuanțe de roz ce i-au pus  în evidență trăsăturile frumoase și o coafură ciudată, Thylane a făcut senzație pe podium în capitala Franței.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

 

Thylane a devenit faimoasă în industria modei încă de la vârsta de patru ani când a urcat pe podium pentru Jean Paul Gaultier la un show de modă la Paris. La 10 ani a iscat un adevărat scandal după ce a realizat un pictorial îndrăzneț în revista „Vogue”, însă superba franțuzoaica s-a transformat acum într-o adevărată femeie și arată total diferit. Deșia re doar 16 ani, ea lucrează cot la cot cu fotomodele celebre  precum Doutzen Kroes, Sara Sampaio, Barbara Palvin, Winnie Harlow și Alessandra Ambrosio.

Citește și: Incredibil cât de mult se iubesc. Emmanuel Macron a surprins iar pe toată lumea. I-a făcut soției sale cea mai frumoasă declarație de dragoste

Thylane Blondeau a intrat în lumea modei de la vârsta de patru ani

Născută pe 5 aprilie 2001, tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry  și  legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă. Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult. Însă, lui Blondeau îi place la nebunie ceea ce face, iar când nu se află în lumina reflectoarelor se poartă ca orice alt adolescent de vârsta ei. Anul acesta, și-a sărbătorit chiar ziua de naștere la Disneyland, alături de prietenele ei.

Citește și: