Și-a făcut debutul în modelling de la o vârstă fragedă, dar Thylane uimește și acum, la 19 ani, cu fiecare apariție a ei. Superba tânără a avut o apariție de senzație marți, la Săptămâna Modei de la Paris, unde a atras toate privirile. Ea a apărut într-o rochie neagră, lungă, realizată dintr-un body și dantelă, ce îi punea în evidență picioarele superbe și silueta fără cusur.

Cu ochi albaștri, păr lung și șaten și un chip angelic, franțuzoiaca  Thylane Blondeau a cucerit întreaga lume încă de o vârstă fragedă.

„Cea mai frumoasă fetiță din lume” s-a transformat într-o tânără superbă. A fost surprinsă în vacanță cu iubitul ei. Cum arată acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

De atunci a rămas în atenția presei și  s-a transformat acum într-o femeie în toată firea. Nu mai seamănă deloc cu fetița inocentă din imaginile care au făcut-o celebră. Azi la 19 ani e total schimbată, fiind cu greu de recunoscut. Cu toate acestea Thylane  e în continuare superbă și are o frumusețe aparte. Pe măsură ce crește seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei.

La doar şase ani apărea în revista „Vogue Paris’, într-un pictorial spectaculos, fapt pentru care a fost supranumită  cea mai frumoasă fetiță din lume. Astfel, a devenit celebră în întreaga lume, iar notorietatea ei a crescut de la o zi la alta. Astăzi este model pentru case de mode de prestigiu și s-a transformat într-o femeie uluitor de frumoasă și atrage toate privirile când iese din casă.

Thylane Blondeau este, în prezent, imaginea Dolce & Gabbana  și ambasadoarea LOréal Paris și este urmărită pe contul ei de Instagram de peste 3.000.000 de fani. Tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița și prezentatoarea TV Veronica Loubry  și legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată copilul minune al modelling-ului’. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucrează întocmai ca un adult.

Foto: Profimedia