Thylane Blondeau se bucură de un succes nebun. Prinde contracte pe bandă rulantă, devenind imaginea unor companii celebre. Mai mult, ea și-a făcut debutul și pe marile ecrane cu rolul din filmul „Belle & Sebastian: The Adventure”.

Frumoasa franțuzoaică a anunțat pe contul ei de Instagram că a devenit noua imagine a celebrului brand american de haine Juicy Couture. Ea mai este în prezent și ambasadoarea brandului L’Oreal Paris și Ralph Lauren și defilează pe podium pentru cele mai renumite case de modă, dar are și numeroase apariții în reviste. La doar 16 ani, Thylane a reușit  să-și construiască o avere impresionantă, fiind estimată la 4.3 milioane de dolari.

Cea mai frumoasă fetiță din lume a dat lovitura la doar 16 ani! Ce se întâmplă în viața eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Thylane Blondeau a intrat în lumea modei de la vârsta de patru ani

Născută pe 5 aprilie 2001, tânăra a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry  și  legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult.

 

Citește și: