Artistul a iscat hohote de râs pe Facebook după ce a publicat o imagine în care pare că se distrează copios cu fiica lui mai mare, Carmina. În prezența ei, Liviu devine și el un copil și face tot felul de nebunii alături de el. Așa s-a întâmplat și în weekend când cei doi s-au văzut și au realizat o imagine demențială. Liviu a postat pe facebook o fotografie, în care apare cu Carmina, având amândoi pe buze ruj în culori stridente. „Bebe meu”, a scris Vârciu la postare.

varciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Cântăreața Marina Scupra a murit! Artista avea doar 49 de ani

Iubita lui Liviu Vârciu este însărcinată în șase luni

Carmina i-a comentat imediat tatălui ei, spunând „Te iubesc, tati”. Cei doi au o relație foarte specială și cu siguranță se vor distra copios și după ce va veni pe lume surioara ei. Actuala iubită a lui Vârciu,  Anda Călin, cu care formează un cuplu de la începutul acestui an, este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță, după cum a dezvăluit acesta.

„ Îți seamănă atât de mult de parcă singur ai făcut-o, să aibă parte de o viață frumoasă!”, ”Eşti un tată țăcănit. Fă cât mai multe nebunii cu fata ta pentru că astfel de amintiri rămân în suflet”, „Vai ce bine semănați,Liviu sa ai grija de ea și Carmina să îți aducă multa fericire!”, „ Super tare. Să îți trăiască fată și tu continuă să fii la fel cu aceeași energie pozitivă”, „O culoare superbă ai pe buze, Liviu. Ești tare și să-ți trăiască fetiță”, au fost câteva dintre comentariile internauțiilor.

Citește și: