Fotomodelul și cântăreața britanică Kirsty Bertarelli trăiește cea mai bună perioadă din viața ei. Dintr-o fostă regină a frumuseții, ea a devenit mai bogată și decât regina Elisabeta a II-a, iar averea ei o depășeste pe cea a suverenei combinată chiar și cu cea a autoarei Harry Potter, J.K. Rowling, care erau considerate până nu de mult cele mai bogate britanice.

Kirsty (50 de ani) este multi-miliardară, iar acum a devenit și mai bogată după ce a divorțat în mare secret de soțul ei, omul de afaceri elvețian, născut în Italia, Ernesto Bertarelli. Cei doi au împreună trei copii, dar au decis să-și spună „Adio” după 21 de ani de mariaj.

Potrivit Daily Mail, cei doi au divorțat în această vară pe cale amiabilă, iar vestea a uimit pe toată lumea. Informația a fost confirmată de purtătorul lor de cuvânt. „Cu tristețe, Ernesto și Kirsty Bertarelli confirmă că au divorțat”, a spus acesta pentru sursa citată.

„Decizia a fost luată de comun acord și despărțirea a fost una amiabilă”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Ernesto și Kirsty Bertarelli aveau împreună o avere uriașă, dar nu au făcut public modul în care și-au împărțit averea. Cu toate acestea Daily Mail, susține că fosta Miss Marea Britanie (în 1988) a obținut de la soț în urma înțelegerii de divorț suma de 350 de milioane de lire sterline, ceea ce a făcut-o și mai bogată.

kirstyySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Kirsty Bertarelli a fost numită de revista The Times cea mai bogată femeie din Marea Britanie încă din 2017. Averea ei o elcipsa pe cea a autoarei Harry Potter și a reginei. Cele două au împreună puțin peste un miliard de lire. Mai exact, averea personală a reginei Elisabeta a II-a este de 365 de milioane de dolari, iar cea a lui J.K. Rowling este de 820 de millioane de lire, în timp ce Bertarelli avea în 2017 o avere de 11, 5 miliarde de lire.

Kirsty Bertarelli, mama a trei copii, deține o cabană în stațiunea de schii Gstaad din elveția, un castel pe malul alcului Geneva, o vilă în Londra, un avion privat, mai multe limuzine, bijuterii extrem de prețioase și un dulap plin de haine Chanel, Dior și Armani couture, Mai mult, ea deține și un iaht, în valoare de 120 de milioane de lire sterline, pe care l-a primit de la soțul ei cadou când a împlinit 40 de ani.

Kirsty Bertarelli l-a cunoscut pe omul de afaceri Bertarelli, în vârstă de 56 de ani, la o petrecere în Sardinia, iar în 2000 cei doi s-au căsătorit. La divorț, deși se zvonea că au contract prenupțial, ea a fost reprezentantă de baroana Shackleton Fiona, avocată faimoasă în Anglia pentru implicarea în despărțiri celebre, de la prințul Charles și Diana până la Paul McCartney și Heather Mills.

”Înțelegerea a fost mai generoasă decât ar fi trebuit. Nu au vrut un proces îndelungat, cu scandal, iar el a dorit să-i mulțumească pentru anii de căsnicie.”, a declarat un apropiat al cuplului.

Mrs Bertarelli was represented by Baroness (Fiona) Shackleton, the lawyer known as the Steel Magnolia who represented Prince Charles and Sir Paul McCartney in their divorces. She is believed to have signed a prenuptial agreement before marrying Italian-born Bertarelli in 2000. 

One of her friends told the Mail: ‘The settlement was more generous than it had to be. They didn’t want a long, drawn-out court case in Switzerland and he wanted to recognise the length of their marriage.’

După ce a câștigat titlul de Miss UK în 1998, Kristy a participat în același an și la Miss World, unde a terminat pe locul doi. Apoi a devenit o compozitoare și cântăreață pop de succes. În 2000, piesa scrisă de ea pentru „All Saints’”, Black Coffee, a fost numărul 1 în topuri.

Foto: Profimedia/Instgram

Citește și:

Simona Halep, despre viața de femeie măritată: ”Soţul meu a făcut o cameră specială cu…”

Meghan Markle și prințul Harry au atras toate privirile pe covorul roșu. Ducesa, spectaculoasă într-o rochie roșie