Cântăreața Viorica de la Clejani se află sub supravegherea medicilor, starea ei fiind una destul de gravă, dar stabilă. Familia a sunat la Ambulanță în urmă cu o săptămână, atunci când i s-a făcut foarte rău. Tot atunci s-a decis să fie transferată la spital.

În urmă cu câteva luni, Viorica explica de ce a ales să mai aștepte și să nu se vaccineze încă. Artista spunea atunci că se va imuniza doar în cazul în care va fi obligată și a părea sceptică în privința apariției atât de rapide a vaccinului salvator.

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, a declarat Viorica de la Clejani pentru XNS, la Antena Stars.

Tot la Institutul Matei Balş mai este internată şi artista Elena Merişoreanu, tot cu COVID. De asemenea, la același spital a fost internat și Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei. El a fost depistat cu COVID. Starea lui nu este deloc bună, iar medicii au decis să-i pună perfuzii.

De menționat este faptul că atât cântăreața d emuzică populară, cât și fostul edil ar fi vaccinați.

Viorica de la Clejani dezvăluia că are mici probleme de sănătate

Viorica de la Clejani a explicat, recent, în cadrul unui interviu, ce face pentru a se menține în formă. Cântăreața a mărturisit că și-a schimbat alimentația, după ce a constatat că are transaminazele mărite. Soția lui Ioniță de la Clejani a spus că nu urmează niciun tratament, ci doar a început să consume mai multe fructe și legume.

“În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta…

Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora două noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv, conform antena3.ro.

Citește și:

Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a băiețelui său! Micuțul Liviu Matei seamănă leit cu simpaticul său tată

Dani Oțil, imagine adorabilă cu fiul lui. Ce au obsevat imediat fanii?