Tânărul de 28 de ani, din Constanța, are planuri mari, iar cu cei 100.000 de euro vrea să investească în cariera lui și să-și ia o casă în București.

„Vreau să-mi cumpăr un apartament în Bucureşti şi să mă mut aici, pentru că aici se întâmplă toate (n.r. în prezent locuieşte la Constanţa, unde e angajat la un cabinet de arhitectură). Restul banilor îi voi investi în cariera mea muzicală. Eu nu am studii în muzică şi vreau să mă pregătesc, să iau lecţii de canto, dans, coregrafie, să fiu un artist complet şi să-mi fac o carieră în muzică. Trebuie să investesc în pregătirea mea dacă vreau să realizez ceva în domeniu acesta. Plus că aş vrea să ies şi cu propriile piese, însă nu mă grăbesc, pentru că lumea are aşteptări mari şi nu vreau să dezamăgesc, să scot o piesă doar aşa. Voi studia în particular. Abia aştept să  mă apuc de treabă, să arăt că pot fi şi mai bun”, a declarat Bogdan Ioan pentru Click.

Bogdan Ioan a fost unul dintre cei mai buni dansatori din țară

În ciuda faptului că a fost criticat de public că l-ar imita pe Michael Jackson, tânărul din Constanța a câștigat  marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro! Acesta a demonstrat încă o dată ce calități  vocale formidabile are, având trei interpretări de excepție. În marea finală, Bogdan a cântat trei piese: Billie Jean – singur, I want to spend my lifetime loving you – împreună cu Feli și În lipsa mea – împreună cu Smiley și de fiecare dată a ridicat publicul în picioare.

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018,  are 28 de ani, este din Constanta însă a studiat Ahitectura la Iași.  A făcut dans sportiv de performanță până la 17 ani. La un moment dat a fost printre cei mai buni dansatori din țară. La 17 ani, a renunțat pentru că a pus facultatea pe primul loc.

Citește și: