Într-o întâlnire cu mai mulți liceeni din Texas, vedeta a povestit mai multe lucruri din viața personală, afirmând, printre altele, că a știut de la vârsta de 8 ani că misiunea sa în viață e aceea de a deveni tătic.

”Singurul lucru pe care știu că mi l-am dorit dintotdeauna să fiu, de la vârsta de 8 ani – 100% știam asta, clar, natural – era că voiam să fiu tată”, a spus actorul în vârstă de 49 de ani.

Și-a împlinit visul cu brio, chiar dacă relativ târziu. Împreună cu soția lui, pe care a cunoscut-o cu foarte puțin timp înainte de a împlini 40 de ani, e părintele a trei copii: levi, de 10 ani, Vida, de 9 ani, și Livingston, de 6 ani.

Misiunea dea fi tată este, pentru Matthew, ”cel mai mare privilegiu și cea mai mare responsabilitate”, a mai spus actorul originar din Texas.

Sfaturi de viață de la Matthew McConaughey

Matthew McConaughey s-a deschis total față de liceeni, dându-le și câteva sfaturi de viață. I-a sfătuit să-și ia periodic, pe parcursul zilei, câte un minut în care să se reconecteze cu ei înșiși.

”Am 49 de ani și încă trebuie să fac asta, zi de zi”, le-a spus el elevilor.

 ”Încercați să vă găsiți un minut dimineața, unul după-amiaza, unul înainte de culcare, în care să stați un pic de vorbă cu voi înșiși”, a spus actorul tânărului său public.

Vedeta le-a mai vorbit celor prezenți și despre impotranța de a fi recunoscători, de a-și asuma riscuri și a se concentra pe partea plină a paharului.

I-a încurajat ca, atunci când dau de greutăți, să se întrebe și să încerce să-și răspundă sincer: ”De ce mi s-a întâmplat asta?”. Această abordare e departe de a-i pune în situația de a-și plânge de milă, ci de a le oferi niște răspunsuri care să-i ajute pe viitor.

Vezi și În adolescență, Matthew McConaughey era îndrăgostit până peste urechi de o actriță mai în vârstă. I-a mărturisit dragostea și uite ce reacție a avut ea

Citește și: