Invitată recent la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, artista a făcut mărturisiri neașteptate. Celebra solistă a vorbit despre ceea ce unii ar putea spune că este ”viciul” său.

Cântăreața de 73 de ani a mărturisit că a început să aibă o mare afinitate pentru vinuri. ”Eu nu beau, acum am început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și daca sunt cuminte beau mai mult decât el.

Este un vin roze, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare ca sunt o mare bețivancă. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu il beau sec.”, a dezvăluit artista.

”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”, i-a zis Răzvan Simion Mirabelei Dauer, chicotind.

”Si ce să fac, dacă scriu ziarele, să nu am somn? Nu mă lamentez, ce e în sufletul meu e în sufletul meu, eu nu mă vait. Mă vait doar la câinele meu care mă latră”, i-a mai mărturisit Mirabela Dauer lui Răzvan Simion.

La vârsta sa, Mirabela Dauer are un trecut plin. La un moment dat, artista a vrut să ia drumul mănăstirii, dar un sfat venit la momentul potrivit a oprit-o.

Ce pensie are Mirabela Dauer: ”Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei”

După 58 de ani de muncă, vedeta nu se poate lăuda cu o pensie care să-i pună la adăpost bătrânețile. În urmă cu ceva timp, Mirabela Dauer declara că are o pensie de 760 de lei. Mărturisea însă, la momentul respectiv, că nu se plânge deloc.

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei.

M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită”, spunea Mirabela Dauer cu tristețe.

Ulterior, Mirabelei Dauer i-a crescut pensia, ajungând la o sumă lunară de aproximativ 1.300 de lei, arată Cancan.

Vezi și Mirabela Dauer, despre diagnosticul cu cancer: A fost operată 6 ore, un rinichi i-a fost extirpat. I-au fost scoși 52 de ganglioni

Citește și:

Rețeta de cozonaci cu nucă și vișine a Annei Lesko. E desertul de Paște favorit al vedetei și nu e deloc greu de făcut!

Loredana, apariție de senzație la Te cunosc de undeva! Cum a apărut pe scenă la 50 de ani