Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, antrenorul și-a amintit cum a început să joace fotbal, dar și de peripețiile din copilărie. Din cei trei frați, el e mezinul familiei și e de părere că atunci când provii dintr-un mediu simplu, educația e mult mai sănătoasă pentru că totul începea cu un „nu” ferm: „când jucam fotbal în curtea școlii cu cei mai mari și atunci când greșeam mă dădeau afară. Așteptam până sărea mingea, ca mai apoi să o iau și să nu o mai dau”, a povestit antrenorul la podcast. 

Cosmin Olăroiu juca fotbal zilnic, îmbinând antrenamentele cu școala: câteodată, mai primeam bani să-mi iau de mâncare pe drum, dar îmi cumpăram alte lucruri sau îi păstram ca să am bani să-i joc duminica la școală și să-i dublez. Fiecare jucător punea câte zece lei, șapte contra șapte. Jucam pe ciment, băgam alunecări, îmi spărgeam coatele, capul, dar nu exista să nu câștig. După școală, la fel. Jucam fotbal pe stradă până se întuneca, de multe ori, până ajungeam acasă, se strângea deja masa, dar au fost amintiri foarte frumoase. M-am uitat acum, pe stradă, nu aveai unde să-ți parchezi mașina. Unde să joace copiii fotbal?, i-a răspuns Olăroiu lui Damian Drăghici. 

Din nou antrenor în Emiratele Arabe Unite 

Cosmin Olăroiu a devenit noul antrenor al Sharjah FC, potrivit comunicatului oficial al clubului de fotbal, care se află în prima ligă din EAU. Deși clubul l-a prezentat oficial, Olăroiu susține că există doar un acord verbal în acest moment. Antrenorul se află din nou în Emirate, după ce a activat în alte șapte sezoane (2011-2018), câștigând al treilea cel mai mare salariu din carieră. 

Noi trebuie să știm întotdeauna cine suntem cu adevărat și ce facem atunci când nu ne vede nimeni. Lumea știe foarte puțin despre mine ca om. Atunci când îți depășești barierele și limitările provenienței, deja e un lucru foarte important. Nu ies foarte mult, nu fac lucruri extraordinare pentru a ieși în evidență. De multe ori, mă gândesc că nu vreau să fac lucrurile astea pentru a nu jena alți oameni. Prefer să fiu mai retras și să trăiesc viața pe care mi-o doresc departe de țara noastră, a mai continuat Olăroiu la podcastul lui Drăghici. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.