Aici locuiesc celebrităţi precum Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Ariana Grande sau Oprah Winfrey. Iar recent aici și-au cumpărat o vilă și Katy Perry și Orlando Bloom, care se vor căsători curând.

Cântăreața de 36 de ani și actorul de 43 de ani tocmai au devenit părinți, așa că încearcă să-i asigure copilului lor cel mai bun cămin.

Viitorii miri au plătit peste 14 milioane de dolari lui Charles Robert Kidde, fost director executiv al unor companii precum Chrysler şi Duracell, pentru o vilă luxoasă de 3.000 de metri pătraţi.

Reşedinţa, în care Katy Perry şi Orlando Bloom deja s-au mutat, are vedere la mare, o casă pentru musafiri, o sală de sport, birouri, vestiare, un teren de tenis şi o verandă de pe care se poate admira Oceanul Pacific, printre multe altele.

Întreaga vilă este înconjurată de verdeaţă, care va asigura intimitatea familiei. Aici va creşte fiica cuplului, Daisy Dove, născută la sfârşitul lunii august.

Proprietatea i-a fascinat pe cei doi. Are un stil clasic, pe care foştii proprietari l-au menţinut timp de 20 de ani cât au locuit aici.

Le mai rămâne doar să se căsătorească: cuplul a fost nevoit să-şi amâne de mai multe ori nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

La 14 februarie, de Valentin Day’s, Orlando Bloom i-a cerut mâna cântăreţei cu un inel cu diamante estimat la peste 5 milioane de dolari. Deşi sarcina era destul de vizibilă, Katy Perry visa să se îmbrace în rochie de mireasă. Intenţia lor era de a face o nuntă nu prea mare, în Japonia, însă pandemia le-a dat planurile peste cap.

Vezi și Katy Perry a născut! Ce nume neobișnuit au ales artista și Orlando Bloom pentru fetiță. Prima fotografie cu micuța

Citește și:

Ce frumoasă e mezina Dianei Bart, la nici patru luni! Detaliul observat de fani

Jorge, declarație de dragoste superbă pentru soția lui! Cât de sexy este aceasta! ”Doamne, ce femeie frumoasă!”