David Pușcaș (22 de ani) a făcut vâlvă în luna mai a acestui an. Fiul Luminiței Anghel a fost invitat la podcastul „În Oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, și a spus lucruri grave despre mama lui și despre partenerul acesteia, Silviu Dumitriade.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit. Eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a povestit David Pușcaș. Culmea, declarațiile sale vin la doar un an după ce băiatul se împăcase cu mama lui și avea numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Dana-Coteanu-si-David-PuscasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mai mult, David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa. „M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii.

Dana Coteanu: „Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”

Iată că, între timp, fiul rătăcitor al Luminiței Anghel și-a găsit un alt refugiu, în viața și în sufletul Danei Marijuana, solista care făcea furori în anii 90-2000, în hip-hop-ul românesc. Supranumită „cea mai fidelă fată”, Dana Mariajuana, pe numele ei Dana Coteanu, i-a întins o mână de ajutor lui David Pușcaș și recunoaște că a devenit ca și copilul ei. Solista are două fiice, Iris (7 ani) și Alesia (15 ani).

”David Pușcaș vine des pe la mine, îl sfătuiesc, când are probleme, sunt și mama lui, dar și mama tuturor. Țin la el, e ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el, când e în preajma mea. O cunosc și pe mama lui, pe Luminița Anghel. Nu știu el ce proiecte muzicale mai are, poate, pe viitor, vom și colabora. Momentan, nici eu nu am mai scos nicio piesă, am unele în lucru”, a declarat Dana Coteanu pentru Ego.ro.

Luminița Anghel s-a căsătorit, în 2012, cu Silviu Dumitriade. Cei doi au un băiat, Filip, în vârstă de 11 ani. David a fost adoptat de artistă atunci când era măritată cu Marcel Pușcaș. Anterior căsniciei cu Pușcaș, Luminița a mai fost căsătorită cu Dragoș Anghel.

Citește și: Luminița Anghel, prima reacție după ce fiul ei adoptiv, David Pușcaș, a spus că actualul ei soț îl snopea în bătaie

Citește și: David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel: ”M-a călcat în picioare efectiv!”