Simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut anunțul, în direct, la Antena 1 și și-a asigurat fanii că nu are de gând să plece din emisiune și să renunțe la televiziune după ce va deveni tătic. „Nu, stați liniștiți, nu este nici vorbă de așa ceva”, a spus acesta.

În urma unor discuții despre parenting, Dani s-a gândit cum ar fi să lipsească primii doi ani de lângă cel mic și iubita lui, având în vedere cât de des ar trebui să se trezească, noaptea, pentru a hrăni bebelușul. Acesta a exclus aceasă variantă, precizând în glump că mai bine ar da bani să stea departe de casă până mai crește bebelușul.

Dani Otil s-a imbracat in costumul de baie al iubitei saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„ Îți trebuie 3 ani de facultate, în ziua de azi, ca să faci parenting din ăsta. Mi s-a spus căm după ce mi se naște copilul, o să mă ocup de Antena 1 Zalău. Da, nu o să primesc bani, eu o să dau bani ca să fac asta. Mă întorc după un an jumate sau doi. Când învață copilul să-și lege șireturile?”, a spus Dani.

Răzvan nu s-a putut abține și a reacționat imediat: „ Stai să vezi când vor striga „tati” pe stradă și te vei întoarce și tu, să verifici”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat la sfârșitul lunii aprilie, în timp ce erau în vacanță în Dubai, care este sexul bebelușului. Se pare că simpaticul matinal va fi tată de băiat, așa cum își dorea.