”Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac”, spune Alessandro Mucea.

Tânărul a reușit, datorită vocii sale uimitoare, să câștige aprecierea juriului, dar și pe cea a publicului, acesta din urmă oferindu-i toată încrederea și votul final. În marea finală, acesta a interpretat ”Human”, piesa lui Rag’n’Bone, Le Temps des Cathédrales – Bruno Pelletier și ”I See Red”, alături de AMI.

Într-un interviu recent, tânărul de 18 ani a dezvăluit că știe clar ce va face cu banii: îi va investi în muzică. În talentul său, pentru a deveni mai bun. „Banii pe care i-am câștigat îi voi investi în muzică și nu în altceva, voi investi mai ales în cultura mea muzicală.

Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac. Mai departe vreau să mă apuc de învățat muzică si de a deveni mai bun în ceea ce fac”, a declarat câștigătorul „SuperStar”.

Poveste de viață impresionantă

Alessandro Mucea are o poveste de viață complet neașteptată și impresionantă. A fost abandonat la doar șase luni, însă și-a găsit alinarea în muzică. Acum, mama lui locuieșțe cu el.

„Mama mea, acum, stă cu mine, fratele meu, cumnata mea și nepotul meu. Ea stă cu mine de doi ani deja.

Nu mi-a lipsit nimic în copilărie, am avut mereu pe cineva lângă mine în loc de tata și de mama. De la 3 până la 10 ani au avut grijă de mine tatăl și mama cumnatei mele, iar de la 11 ani m-au luat în grijă cumnata și fratele meu”, a declarat Alessantro, împăcat cu viața lui.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Raluka: ”Cel mai bine mă cunosc eu pe mine, nimeni altcineva”

Citește și:

Ce promisiune a făcut Andreea Marin când a împlinit 47 de ani. S-a fotografiat cum niciodată nu a făcut-o!

Planurile de Crăciun al Reginei Elisabeta, date iar peste cap. Ce s-a întâmplat în familia suveranei