Adriana este foarte activă pe rețelele de socializare unde își promovează piesele de teatru în care joacă. Însă, una dintre cele mai recente imagini i-a cucerit pe fani, aceasta trecând printr-o adevărată transformare.

Adriana, care se pare că a divorțat și ea, în mare secret, de fostul rector al UNATC Adrian Titieni și  a revenit la numele de fată, Irimescu, joacă în piesa Livada cu vișini, de la Teatrul Tony Bulandra.  Astfel, pentru a intra în pielea personajului ei,  Liubov Andreevna Ranevskaia, actrița pare că a îmbrăcat haine de epocă. Cu părul prins și un machiaj discret,  și  o pălărie supradimensionată, noul look o prinde de minune, fiind extrem de frumoasă, ceea ce au remarcat imediat și prietenii ei virtuali, unul dintre ei conparând-o cu o actriță de origine rusă: „În fotografia de sus semeni cu actriţa Tatiana Samoilova în Anna Karenina !”.

Adriana Titieni a jucat în mai multe producţii cinematografice şi de televiziune alături de Ioana Ginghină şi Adrian Titieni, cum ar fi serialul „În familie“, dar şi în piese montate la Teatrul Naţional din Craiova, la Teatrul Bulandra şi la Teatrul Casandra din Bucureşti.

Adriana Titieni s-a născut pe 9 iunie 1976, la Râmnicu Vâlcea şi a debutat în teatru înainte de a intra la UNATC, la 19 ani, pe scena mare a Teatrului Naţional din Craiova, cu „Danaidele“ lui Purcărete.   În anul 2001 a absolvit UNATC, secţia actorie, şi are un masterat în pedagogia artei actorului, în cadrul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti.    Adriana Titieni a colaborat cu regizori renumiţi, precum Silviu Purcărete („Danaidele“), Liviu Ciulei („Hamlet“) şi Gelu Colceag („Ofertă de serviciu“).

A apărut, de asemenea, în dramele „Modigliani“ (2004), regizată de Mick Davis, şi în „Tinereţe fără tinereţe“ (2007), film regizat de Francis Ford Coppola, unde a avut o scenă cu personajul principal interpretat de Tim Roth.   Între timp, după ce în perioada 1998-1999 a urmat un training pentru crainic TV, prezentator ştiri şi prezentator divertisment, din 1999, Adriana a început colaborarea cu Televiziunea Română, fiind prezentatoare a Jurnalului Cultural de pe TVR Cultural, notează jurnalul.antena3.ro.    Ulterior, din 2005 a fost realizatoare, producătoare şi prezentatoare a emisiunii de istorie pentru copii „Veste şi poveste“, la radioul Itsy Bitsy FM. În 2006, la acelaşi post de radio, a realizat „Jurnalul de bord cu Adriana“, iar apoi s-a ocupat de emisiunea „Părinţi ascultători“.

Citește și: