Kate Middleton a avut o nuntă de vis în 2011, când a mers în fața altarului alături de iubitul ei, prințul William, în fața a milioane de telespectatori, iar de atunci a devenit ducesă de Cambridge.

Mamă a doi copii, prințul George (4 ani) și prințesa Charlotte ( 2 ani), și cu încă unul în pântece, va deveni regină, dacă soțul ei, prințul William va fi încoronat rege. Iar în acest fel, ea va reuși din nou să rupă o tradiție veche de secole. Kate, care va deveni regina Catherine, va fi singura femeie din monarhia britanică care are studii superioare.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Catherine Zeta-Jones, fără pic de machiaj: „ Ca femei, suntem puse la colţ când…”

A fost cea mai în vârstă mireasă din monarhia britanică

Ea și William s-au cunoscut la universitatea St Andrews din Edinburgh,unde ducesa și-a luat diplomă în istoria artelor.  Pentur Kate se pare că a devenit ceva obișnuit să rupă tradiții în familia regală. Ea este și cea mai în vârstă mireasă din istoria britanică, avea 29 de ani când a mers în fața altarului. Însă, Meghan îi va lua locul când va deveni soția prințului Harry, actrița având deja 36 de ani.

Kate Middleton și prințul William devin primul cuplu regal care va avea trei copii, în aproape 60 de ani. Deși regina Elisabeta a II-a a avut patru copii, toți ceilalți membri ai familiei regale au avut doar câte doi copii, aceasta devenind astfel o tradiție regală de 58 de ani. Drept urmare prințul Charles, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edwards au reușit fiecare să facă doar câte doi copii.

Citește și: