Prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe vedeta din serialul de succes „Suits” în luna august, în vacanța lor din Africa, unde au sărbătorit ziua de naștere a actriței. Însă multă lume s-a întrebat cum se va numi Meghan după ce va face parte din familia regală.

Citeşte şi: Te-ai uitat la „Dennis, pericol public”? Cum arată acum simpaticul puști, la 24 de ani de la apariția în filmul care l-a făcut celebru

Transformarea uluitoare a lui Meghan Markle. Cum arăta în adolescenţă

Meghan Markle, pe vremea când era doar o elevă simplăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Potrivit unui site american, aceasta se va prezenta prințesa Rachel de Wales. Potrivit tradiției vechi, membrii regali își folosesc în titlurile oficiale primul prenume. De exemplu, prințul Harry are ca titlu oficial „Prințul Henry de Wales”.  Cum primul prenume al lui Meghan este Rachel , aceasta se va numi prințesa Rachel sau prințesa Rachel de Wales.

Citește și: Toată lumea credea că are o relație cu Gina Pistol, dar o altă blondă l-a cucerit pe Smiley

Meghan este îndrăgostită nebuneşte de prinţul Harry

Meghan a vorbit deschis în paginile revistei Vanity Fair despre relația ei cu mezinul familiei regale, lăsând de înțeles că au planuri mari de viitor împreună și că este îndrăgostită nebunește de prințul Harry. „ Formăm un cuplu, suntem îndrăgostiți,. Sunt convinsă că la un moment va trebui să venim în fața tuturor și să ne prezentăm și să ne spunem poveștile, dar sper ca oamenii să înțeleagă că deocamdată vrem să ne bucurăm de timpul nostru împreună”, a spus Meghan.

Citeşte şi: