Actrița a dezvăluit recent ce ține în portbagajul mașinii sale, iar declarația ei nu are cum să nu smulgă un zâmbet, poate chiar și o lacrimă.

La 62 de ani, actrița a decis să se mute la țară, acolo unde susține că și-a găsit liniștea. În cadrul unui interviu recent, Carmen Tănase a dezvăluit că iubește animalele din tot sufletul și a spus și ce ar face dacă, printr-o minune, s-ar umple de bani.

Până atunci, actrița umblă cu portbagajul plin de mâncare pentru animale, ba chiar și cu nisip pentru pisici.

De când s-a mutat la țară, Carmen Tănase are foarte multe animăluțe, dar recunoaște că le îngrijește și pe cele de pe stradă, așa că mereu oprește mașina pentru a le da mâncare.

Totodată, actrița mărturisește că și-ar dori foarte mult să facă un adăpost pentru animale, însă costurile sunt prea mari pentru posibilitățile sale.

„Ar trebui să veniți să filmați în portbagajul meu, ferească Dumnezeu! Am mâncare de animale, conserve, plicuri pentru pisici, nisip pentru pisici. Nu prea e frumos în portbagajul meu! Se mai sparge câte un sac de nisip!

M-am mutat la țară și îmi aruncă pe la poartă tot felul, am pierdut numărul, nu mai știu! Practic am tot satul! Chiar îi hrănesc pe toți din sat!

Ba da, dar trebuie foarte mulți bani pentru asta (n.r. și-ar dori să deschidă un adăpost de animale)! Am zis mereu că îmi doresc să câștig la Loto! Bine, trebuie să și joc (râde)! Cred că se poate și dacă nu joci, îți lasă cineva o moștenire, cineva care a câștigat și nu are ce să facă cu banii și zice: “Uite, îi dau ei!”. Dacă aș avea atâția bani câți sunt într-un premiu mare, asta aș face cu ei!”, a declarat Carmen Tănase pentru Ego.

Chiar dacă își dorește să construiască un adăpost pentru animale, Carmen Tănase susține că nu ar putea cere niciodată bani de la oameni pentru a face asta.

„Nu, e complicat, nu se poate așa! Nici ca glumă nu merge! Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la nimeni, nu îmi place să cer, îmi place să fac ce pot să fac cu posibilitățile mele!

Asta nu este o afacere care să dea profit, este o afacere care mănâncă bani încontinuu, deci trebuie să ai încontinuu bani! Nu pot! Dacă aș fi putut, aș fi făcut de mult!”, a mai adăugat vedeta.

iubeste-mult-animaleleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum își folosește puținul timp, la țară

„Nu prea apuc să stau pe acasă, adică vin noaptea târziu și într-adevăr, când cobor din mașină se simte diferența, cel putin olfactiv se simte foarte tare diferența. Dar nu mai simt nevoia să rămân în București nici măcar când termin foarte târziu. Sunt 40 kilometri, dar mie îmi face bine după ce am spectacol să conduc, îmi face foarte bine, ajung acasă relaxată. Dacă cumva m-am enervat în timpul zilei…

Eu dorm puțin noaptea, așa m-am obișnuit, pentru că avem și program nocturn, dar când am o zi liberă o dorm toată ziua. Așa mă refac. Și după aceea iar începe nebunia o săptămână și după aceea iar mai prind o zi liberă și iar o dorm”, a spus actrița, conform ciao.ro.

Carmen Tănase nu s-a uitat niciodată la telenovela Inimă de țigan: „Mi-e rușine. De-o prostie fără margini”

Mă mai ajută vecinii, am niște vecini buni”

Actrița nu se plictisește nicicând să povestească despre viața la țară, pe care o adoră. Din păcate, de grădiniărit nu prea are timp. Nici nu știe clar dacă îi place, pentru că nu prea a apucat să-i acorde timp.

„Nu prea mă relaxează grădinăritul. Am pus roșii, acum trebuie să le stropesc, mi-am luat și soluție, nu am încotro, trebuie să stropesc că s-au chircit toate plantele, nu știu de ce.

Mi-ar plăcea să fac, dar când am o zi liberă, repet mă mut de pe o canapea în pat sau pe patul din gradină și dormitez acolo. Si după aceea, a doua zi, nu mai e liberă, că dacă ar fi 2-3 legate, poate ca aș sta în grădină mai mult, să mă ocup.

Mă mai ajută vecinii, am niște vecini buni”, a adăugat aceasta.

Carmen Tănase a fost căsătorită cu criticul de teatru Victor Parhon. Are un fiu, Tudor Parhon, născut în 1989, absolvent de regie de film.

Vezi și E văduvă de 21 de ani, dar puțină lume știe că ea divorțase de soțul ei, după doar 3 ani de căsnicie! Carmen Tănase, detalii neștiute despre mariaj. Nu s-a mai căsătorit niciodată dar și De ce nu și-a refăcut Carmen Tănase viața după ce a rămas văduvă, acum 20 de ani și care este regretul vieții ei: ”Nu am mai avut timp. Regret enorm…”