Dar acasă are mai mereu zâmbetul pe buze și e topit ca orice tătic. E mândru nevoie de fata sa, Anais, care a fost admisă la unul dintre cele mai prestigioase colegii de muzică din București, Dinu Lipatti.

Christian Sabbagh a dezvăluit, pentru Spectacola, cum a fost prima zi a fiicei sale, la școala de muzică unde a fost admisă și ce simte legat de reușitele ei.

Christian Sabbagh se poate considera un bărbat fericit și împlinit. Pe lângă cariera de succes, celebrul prezentator TV se mândrește și cu familia superbă pe care o are. Mai mult decât atât, inima îi este plină de bucurie când se gândește la fiica sa.

Anais Sabbagh a mers pentru prima dată la școala la care a fost admisă. Prezentatorul TV recunoaște că emoțiile au fost foarte mari, însă nu pentru fetița sa, ci pentru el și soția sa, Iulia.

Christian Sabbagh este mândru de faptul că Anais își urmează pasiunile și face ceea ce îi place, iar datoria sa ca părinte este să o susțină în toate alegerile sale.

„Am avut mari emoții, noi mai multe decât ea! Anais își dorește foarte mult să urmeze o carieră în muzică, este foarte talentată. Cel mai mult îi place pianul și nu spun doar eu asta, cât demonstrează diplomele de excelență primite la concursurile de pian unde a participat!”, a spus Christian Sabbagh pentru sursa citată.

Este foarte conștiincioasă, un copil bun!”

Christian Sabbagh a precizat că admiterea la Liceul de Muzică Dinu Lipatti i se datorează doar talentului și a muncii pe care Anais le-a depus pentru ajunge aici.

Cât despre prima zi de școală, prezentatorul a mărturisit că Anais a fost foarte curioasă să-și cunoască noii colegi, dar și pe doamna învățătoare, care îi va ghida pașii de acum înainte.

„Ne bucurăm că doar prin munca ei a reușit să intre la prestigiosul Liceu de Muzică, Dinu Lipatti! Este foarte conștiincioasă, un copil bun! Întotdeauna după ce cântă la pian acasă, ne întreabă dacă ne-a plăcut interpretarea!

În drum spre colegiu, oarecum avea emoții, se gândea cum or sa fie colegii, cum o să fie doamna învățătoare, cum o să fie clasa, însă întâlnirea cu doamna a fost una destul de placută, iar Anais toată ziua ne-a vorbit despre cât de frumoși sunt ochii doamnei învățătoare!”, a mai spus prezentatorul TV.

copiii-jurnalistului-din-a-treia-casatorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Îi mulțumim pentru sentimentul acesta de mândrie profundă”

„Spre încheiere nu-mi rămâne decât sa îi mai spun încă o dată cât de mult o iubim, că-i mulțumim pentru sentimentul ăsta de mândrie profundă și că o vom susține necondiționat toată viața ei!”, a mai spus Christian Sabbagh.

Cine este soția lui Christian Sabbagh

Dacă despre Christian Sabbagh, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, născut în 1972, în Vălenii de Munte, este de origine româno-libanez, se știu multe lucruri, puțini știu cine este femeia care îi stă alături. Prezentatorul de televiziune încearcă să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, astfel că atunci când vine vorba despre cei dragi, Christian Sabbagh este foarte discret.

Soția lui Christian Sabbagh este Iulia Sabbagh. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și chiar dacă de-a lungul timpului au mai trecut prin momente de cumpănă, relația lor a rezistat și formează o familie frumoasă și închegată.

Deși s-au căsătorit în 2017, Christian Sabbagh și soția lui, Iulia Sabbagh, sunt împreună de 8 ani și au împreună 2 copii. Iulia Sabbagh era studentă la medicină în momentul în care l-a cunoscut pe Christian Sabbagh și locuia în Spania. Cu toate acestea, simțind că povestea lor de dragoste merită orice sacrificiu, soția prezentatorului TV a renunțat la studii și s-a mutat în România.

Într-un interviu mai vechi, Christian Sabbagh a povestit că și-a cunoscut soția la Istanbul, aceasta fiind manechin într-o prezentare de modă.

Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu știa cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o.

Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reușit să o conving să fim împreună”, spunea Christian Sabbagh, într-un interviu mai vechi.

Cine sunt fostele soții ale jurnalistului

Christian Sabbagh nu este la prima căsnicie. Prezentatorul de televiziune a mai fost căsătorit de două ori înainte de a-și uni destinele cu Iulia Sabbagh.  

Cunoscutul prezentator TV se află la a treia căsătorie și are 4 copii. Despre prima soție a jurnalistului nu se cunosc foarte multe lucruri, mai ales că relația acestora a durat destul de puțin. Aceasta se numește Adelina și este mama primului copil pe nume Eduard.

A doua sa soție este Louise și au fost împreună timp de zece ani. Înainte să ia decizia despărțirii definitive de Louise, cei doi au încercat să-și mai acorde șanse. În 2012, Christian Sabbagh povestea, cu multă sinceritate, că relația dintre doi oameni căsătoriți nu este perfectă și că, de-a lungul drumului, mai sunt și suișuri şi coborâșuri.

Jurnalistul a fost despărțit o perioadă de a doua soție, după care s-au împăcat, după ce Christian i-a trimis o mașină plină cu flori. Cei doi s-au împăcat cu doar câteva zile înainte să se înfățișeze la tribunal. Deși doreau să pună capăt căsniciei, Christian Sabbagh a reușit să își convingă soția să se răzgândească.

La salvarea căsniciei a intervenit și fetița lor, pentru care prezentatorul Kanal D a mărturisit că: “Secretul căsniciei noastre este Yasmine Anne Marie. Copiii sunt arma secretă a unei căsnicii reușite”, precizând că familia este cel mai important lucru pentru el.

La scurt timp după acest episod, jurnalistul a fost surprins cu Iulia, o tânără de 25 de ani, studentă la medicină, care între timp i-a devenit și soție.

În prezent Christian este căsătorit cu Iulia Sabbagh, aceasta fiind mai tânără cu 19 ani. Cei doi au împreună doi copii, Anais și Georges.

Vezi și Christian Sabbagh, primele declarații după ce soția a cerut ordin de protecție: „A fost mai mult o ambiție… Și eu sunt gelos, și ea este geloasă… Lucrurile sunt complicate!” dar și Ce spune soția lui Christian Sabbagh despre ordinul de protecție: „Sper că am lămurit acest aspect”

Citește și:

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, imagini adorabile cu fetița lor

Lovitură de teatru! Bianca Drăgușanu își micșorează bustul și buzele: „Femeile naturale sunt mai frumoase”