Adela  și Radu Vâlcan formează un cuplu de 9 ani și sunt căsătoriți de 4 ani, însă cei doi sunt topiți unul după celălalt și se iubesc ca în prima zi. Drept dovadă, soțul ei i-a pregătit o surpriză foarte frumoasă soției sale de ziua ei. Vedeta Pro Tv împlinește astăzi 33 de ani, iar Radu s-a trezit devreme să o ducă chiar el la emisiune ca să se simtă răsfățată și să nu fie nevoită să răspundă la telefon, în timp ce se află la volan.

„M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.

Adela a părut foarte încântată de gestul soțului ei și a reacționat imediat: “WOW, DAD, ce mesaj frumos!”.

 

 

View this post on Instagram

 

M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.? La mulți ani, iubirea mea!?☺️?

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

„Da-mi, Doamne, zile multe ca cea de azi. Si suflet sa ma bucur. Si minte sa inteleg. Sa inteleg ca ce am eu acum e atat de rar ca mi-e si teama sa nu dispara.
Si simtul umorului sa nu ma mai iau atat de tare in serios. :))))) Hai, sa traim cu totii! Happy 33”, a scris și Adela pe contul ei.

 

Adela și Radu formează unul dintre cele mai solide cupluri din peisajul monden din România. Ei s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela ”Iubire și onoare”, în 2010, iar de atunci au rămas împreună și au doi copii frumoși împreună și chiar își mai doresc un copil.

 

Cei doi își arată, adesea,  dragostea pe care și-o poartă prin postări  și mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Citește și: