Femeia de afaceri o organizat fără știrea soțului o plecare la Atena, acolo unde au un loc al lor și unde de fiecare dată se simt minunat.

„Am vrut să îi fac o surpriză lui Cristi înainte de 9 martie, ziua lui. Am pus bagajele în mașină, l-am luat de la emisiune și direct la aeroport… chipurile să duc un cadou prieteni mele care rămăsese fără cremele de masaj și care lucrează la Aeroportul Otopeni.

Direcția Atena, hotelul nostru preferat cu vedere la Acropole. Sper că mi-a ieșit! La mulți ani, Cristi Brancu!”, a povestit Oana Turcu pe Instagram.

Vedeta a reușit să-i facă soțului o surpriză pe cinste, iar dovadă stau pozele postate pe rețelele de socializare.

Din excursia ad-hoc nu a lipsit, bineînțeles, băiatul lor, Tudor.

oana-turcu-si-cristi-brancu-la-atenaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Fiecare aniversare cu el mă face să-l iubesc mai mult. Dacă aș fi putut să desenez imaginea bărbatului la care am visat este exact el.

Azi, Cristi ajunge la 51 de ani, e ziua lui. Iar eu, ca-n fiecare zi, zbor când el este lângă mine. Te iubesc, Cristi Brancu!”, e altă declarație de dragoste făcută de Oana Turcu pe rețelele de socializare. Vedeta a postat și o fotografie în care-și sărută tandru soțul, în timp ce amândoi țin în mâini câte o bomboană de ciocolată.

„Când suntem 3 nimic nu ne poate opri. Este seara aniversării mele și cu istoria în spate și viitorul lângă noi, vă invităm la o feliuță de tort. Dulce, bun, curat. Ca tot ce vrem să vă trimitem zi de zi!. Mulțumesc pentru gânduri!”, a transmis și sărbatoritul Cristi Brancu direct de la Atena, de la cina aniversară.

Și tot de ziua lui, Cristi Brancu a postat o fotografie în care el, Oana și Tudor apar îmbrățișați, împreună cu mesajul: ”Așa am rămas și așa vom fi mereu: o inimă mare și bună. Noi 3. Am intrat în ziua de 9 martie 2024 îmbrățișați. Toți 3. Nu vreau nimic altceva pe 9 martie – acum e ziua mea și am împlinit 51 de ani – decât să fim îmbrățișați și să ne iubim. @oana_turcu și @tudorbrancu , voi sunteți cadourile pe care Dumnezeu mi le-a dat. Mulțumesc”.

„Ne spunem Te iubesc în fiecare zi”. Cristi Brancu și Oana Turcu sărbătoresc dragostea în stil mare! De fapt, cum s-au cunoscut cei doi?

A cerut-o de zoție după 3 săptămâni

Cristi Brancu și Oana Turcu sunt deja un cuplu longeviv. Prezentatorul de la Prima TV și-a cerut soția în căsătorie pe 14 februarie 2008, după doar 3 săptămâni de relație, și de atunci sunt nedespărțiți.

În 2011 și-au întregit familia, odată cu venirea pe lume a băiatului lor, Tudor.

Vezi și Cristi Brancu și soția lui, puși la zid după ce au postat rutina de îngrijire a băiatului lor, Tudor, de 12 ani

Citește și:

Cum i-a spus Ilinca Vandici fiului ei despre divorț și cum a reacționat Zian. Băiatul nu are nici 7 ani

Sanda Ladoși, devăluiri dureroase despre Mădălina Manole: „Mi-am dat seama că pentru ea a fi mamă nu a fost suficient”. Cum a aflat despre moartea ei și cum a reacționat