Simona Gherghe are o experiență impresionantă în televiziune, iar, recent, fosta prezentatoare a dezvăluit ce studii are, de fapt. Iar acestea nu se leagă de televiziune.

De curând, Simona a dezvăluit fanilor ei, pe Instagram, că e abolventă a facultății de Litere, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, a scris Simona Gherghe la un InstaStory.

Cum și-a început cariera

Întrebată despre cum și-a descoperit pasiunea pentru jurnalism, Simona Gherghea povestit că a fost pură întâmplare, atunci când a luat hotărârea de a merge la mai multe interviuri.

„Dintr-o întâmplare. În facultate, am decis să merg la mai multe interviuri, ca să văd cum decurge o astfel de experiență cu un posibil angajator. S-a întâmplat ca cele două interviuri să fie în zona de media”,a dezvăluit vedeta.

Fosta prezentatoare a spus că nu a lucrat din prima în televiziune, ci la început a fost angajată la un post de radio din Iași, oraș în care a și studiat. Ulterior, aceasta a ajuns în București, unde a fost remarcată pentru abilitățile sale.

„Primul meu job a fost la radio în Iași, unde am lucrat vreme de 4 ani. Apoi, m-am angajat la stația locală a Antenei 1. Așa m-au remarcat cei de la București și m-au chemat aici, acum 18 ani...”, a continuat fosta prezentatoare tv.

Vezi și Simona Gherghe și-a botezat băiețelul. Ce minunăție de băiat e Vlad Ioan! E prima oară când îi arată chipul!

Citește și:

Ultimul lucru pe care Anna Nicole Smith i l-a spus iubitului ei: „Să nu te îndrăgostești din nou“

Ce studii are, de fapt, Andra. Aceasta este meseria ei!