Dar puțină lume știe ce studii are Mirela Vaida. Cunoscută de pe vremea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, cu ani de televiziune în spate, vedeta nu a studiat, însă, acest domeniu.

Conform Huff, ea a absolvit Liceul de Informatică Grigore C.Moisil din Iași, având media de bacalaureat 9,62. Între anii 2001-2005, ea a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, pe care a finalizat-o cu media de licentă 9,35.

Între timp, a reușit să obțină și două atestate, unul pentru limba engleză și altul de programator.

A absolvit cu succes și două mastere: între anii 2005-2006 un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București, cu media de disertatie de 9,66), iar în 2007 a terminat și un Master in Comunicare și Relații publice, în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Vedeta, despre salariul ei

În ceea ce privește salariul său, Vaida a declarat că este nemulțumită de modul în care oamenii o etichetează și a vrut să atragă atenția asupra acestui fapt. Astfel, ea a explicat că Acces Direct nu este singura sursă de venit, având în vedere că ea cochetează și cu muzica și actoria.

Așadar, ea a declarat că salariul de la Antena 1 nu este unul fabulos, care să atragă atâtea curiozități. În plus, salariul ei este negociat pe sezon, în funcție de numărul de zile lucrate, a mai precizat vedeta.

Vezi și Mirela Vaida, schimbare de look. Fanii au reacționat imediat: „Nu zici că e mama a trei copii”

Citește și: