Aproape că nu există om din țara noastră care să nu-l cunoască, pentru că e omniprezent pe televiziunile de la noi. Fie că vorbim despre faimosul său personaj „Bobiță”, din serialul „Las Fierbinți”, despre prezența sa din juriul de la „Românii au Talent” ori chiar și despre show-ul său de stand-up comedy, Mihai Bobonete este mereu prezent și nu trece neobservat.

În aceste condiții, probabil că cei mai mulți dintre noi se pot gândi că Mihai Bobonete are studii de specialitate în actorie. Însă, conform informațiilor oferite de fanatik.ro, lucrurile nu stau deloc așa!

Mai mult, prima facultate la care a mers actorul, pentru că acesta a început două, nu avea nicio legătură cu actoria! El a studiat Electrotehnica la Craiova, după liceu, iar singura persoană care l-a sprijinit în drumul spre actorie a fost nașul acestuia, Octavian Strunilă.

A început două facultăți, dar nu a terminat niciuna

Așa că, deși era în anul 4 la facultatea de Electrotehnică și mai avea puțin și-și obținea diploma ”de om serios”, după o vacanță la Costinești, unde Octavian Strunilă i-a sugerat să devină actor, Mihai Bobonete s-a retras de la facultate și a mers la București, unde s-a pregătit pentru a intra la facultatea de actorie.

„M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost”, a declarat Mihai Bobonete, conform sursei citate.

Însă, deși a intrat din prima, nu a reușit să se acomodeze prea bine la noua facultate, iar după orimul an, s-a retras.

Astfel, soarta a vrut ca el să rămână doar cu diploma de liceu, chiar dacă în prezent este un actor talentat. A ales această meserie chiar dacă nu și-a făcut studiile în acest sens, semn că nu a fost vorba doar despre un moft.

De un sfert de secol cu aceeași femeie

Mihai Bobonete a sărbătorit-o în urmă cu nici o lună pe soția lui, Cătălina, femeia care îi e alături de peste un sfert de secol. Aceasta a împlinit vârsta de 40 de ani, iar comediantul i-a transmis un mesaj din suflet, pe rețelele de socializare.

Mihai Bobonete și soția lui s-au cunoscut încă din adolescentă, aiar de atunci nu s-au mai despărțit. Iubirea lor a devenit tot mai puternică odată cu trecerea timpului, iar în 2003 au ales să se căsătorească, la 22 de ani, respectiv 20.

Ce familie frumoasă are Mihai Bobonete! De ce s-a căsătorit abia după 25 de ani de reație

Rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au împreună. De ziua ei, comediantul i-a făcut o urare specială pe rețelele de socializare.

Mihai Bobonete, adevărul gol-goluț de ziua fiului său: ”Sunt un om meschin, trândav, urâcios, rău, mincinos, leneș…”

Actorul a ales să posteze o fotografie cu doi bătrâni care se țin în brațe, semn că se vede și de acum înainte cu soția sa, Cătălina. Aceasta a împlinit 40 de ani, iar Mihai Bobonete i-a promis că îi va fi alături încă pe atât.

”La mulți ani Iubito!

Voi fi lângă tine încă 40!”, a scris Mihai Bobonete pe contul său de Instagram, unde a inserat și o serie de inimioare.

bobonete-si-fetita-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Au discutat în manieră proprie despre divorț

În urma cu 3 ani, Mihai Bobonete a adus în discuție divorțul, în manieră proprie. Și-ar fi dorit să divorțeze temporar de soția sa, pentru a avea parte de „criza vârstei de 40 de ani”, după cum a declarat el.

Actorul consideră că face parte din prima generație care a ratat acest lucru (criza de 40 de ani), fiindcă a venit pandemia de Covid-19. Recunoaște că și-ar fi dorit să se distreze de unul singur sau să-și facă un tatuaj, dar nu putea să iasă din casă din cauza restricțiilor.

”Eu fac parte din prima generație care ne-am ratat criza de 40 de ani. Noi nu am putut să avem criza bărbatului de 40 de ani pentru că a venit pandemia.

Exact când am făcut 40 de ani a venit pandemia. Eu n-am putut să divorțez pentru o scurtă perioadă, eu n-am putut să mă duc la femei pe banii mei, eu n-am putut să mă tatuez, n-am putut să fac nimic.

Unde divorțezi tu în pandemie, când nu aveai voie să ieși din casă?

Eu m-am trezit într-o dimineață, m-a luat criza puțin, și i-am zis Cătălinei că eu divorțez! Ea: Păi și unde divorțezi, că nu ai voie să ieși din casă? Unde te duci să faci acte? Nu te bagă nimeni în seamă. Și a mai zis: Lasă, stai să treacă pandemia.” a spus Mihai Bobonete în cadrul podcastului pe care îl moderează.

S-au cunoscut la dans, în adolescență

Actorul din „Las Fierbinți” și partenera sa de viață se cunosc de 28 de ani, încă din perioada în care erau elevi. Vedeta de la Pro TV tocmai ce se pregătea să dea la liceu.

Cei doi erau doar niște copii, dar povestea lor de dragoste a ajuns să fie una frumoasă peste ani. Actorul are numai cuvinte de laudă pentru Cătălina.

La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală.

Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost.

Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună”, declara actorul la un moment dat.

Vezi și Mihai Bobonete are o familie frumoasă, dar face terapie de multă vreme: „Mi-e teamă că povestea mea se va sfârși mai devreme de final”

Citește și:

Ce a făcut Doina Teodoru cu banii câștigați la iUmor. A cheltuit cei 20.000 de euro până la ultimul leu!

Costel Constantin a renunțat la actorie la 80 de ani. Petrecere de adio, pe scena TNB. Viața, cariera și căsnicia marelui actor