Încă de la o vârstă fragedă, Gina Pistol a visat să devină model. Pentru că dorea să își depășească condiția, la vârsta de 19 ani, Gina Pistol a decis să plece din orașul său natal și să se mute în București.

Fată săracă, de provincie

Vedeta s-a născut pe 9 decembrie 1980 în Roşiorii de Vede. A absolvit Școala de Arte și Meserii, însă nu a mers mai departe în ceea ce privește educația. După terminarea școlii, a decis să se angajeze.

Gina Pistol a uitat de locurile natale, de micul orăşel din judeţul Teleorman în care s-a născut și a dorit să facă pasul cel mare, acela de a se muta în Capitală, ca să-și schimbe condiția.

Gina Pistol s-a angajat la o vârstă fragedă

Zis și făcut. Gina Pistol s-a mutat în București și ulterior a reușit să se și angajeze. A muncit ca vânzătoare la un centru de copiere și, ulterior, la un chioșc. Odată cu trecerea timpului, a avansat, apoi a lucrat ca vânzătoare într-un magazin al unui brand cunoscut de haine.

Părinţii Ginei Pistol s-au despărţit pe vremea când celebra prezentatoare avea doar șase ani. A trecut prin momente destul de grele, însă nu a dorit să vorbească prea des despre viața ei personală.

Gina Pistol și fratele ei au fost crescuţi doar de mamă.

Playboy-ul i-a deschis alte oportunități, dar i-a și făcut rău. Noroc că și-a știut valoarea

Gina Pistol a pozat goală la vârsta de 19 ani. Pe atunci, a dat lovitura și a pozat dezinvolt. Toată lumea s-a mirat pe atunci de ipostazele de-a dreptul incendiare în care a apărut blondina la început de carieră.

Actuala parteneră de viață a lui Smiley n-a stat prea mult pe gânduri când i s-a oferit să pozeze astfel și a acceptat oferta de a apărea în revista pentru adulți. Ulterior, Gina Pistol a fost declarată cea mai sexy blondă din showbiz.

Invitată, la uin moment dat, în cadrul podcastului lui Mihai Morar, Gina Pistol a mărturisit că a trecut prin clipe dificile după ce a pozat goală, devenid ținta glumelor misogine.

“Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau… Mai ales după ce am apărut în revistele alea… Am auzit atâtea glume proaste și când am crescut și am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul ăsta.

Când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ”, a declarat Gina Pistol.

au urmat relațiile cu bărbați celebri, a ajuns la medicul estetician pentru a-și mări buzele și sânii.

Deși era frumoasă și în tinerețe, Gina nu a fost scutită de glumele pe seama numelui ei de familie. Ea a fost adeseori strigată „Mitralieră”, „Pușcă” sau „Kalașnikov”.

Cum a ajuns să lucreze în televiziune

Gina Pistol a apărut în câteva episoade dintr-un serial în același an în care a pozat nud. Ulterior, prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a apărut și în filmul „Margo, iubire de cartier”. În cadrul unui podcast online, Gina Pistol a povestit și cum a ajuns în televiziune.

”După ce am pozat pentru revista aia, la prima emisiune la care eu am participat ca invitat a fost Noaptea Târziu, parcă așa se numea, la Antena, cu Mircea Badea și Oreste. Aia a fost prima emisiune la care am mers ca invitat, apoi au început să sosească invitațiile din partea emisiunilor”, a spus Gina Pistol.

Vezi și Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley și când a început relația lor: „Mă uitam la el și m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta”

Citește și:

EXCLUSIV Mihaela Geoană, lecție de stil la logodna fiicei. Imagini superbe cu ambele familii care s-au înrudit. Cum arată socrii și cumnații din America, ai Anei Geoană

De ce nu au mers relațiile lui Mihai Trăistariu: „Îmi spuneau tati” Ce fel de femeie caută artistul, la 42 de ani