Cristina Ich este cunoscută pentru felul vulcanic de a se exprima și pentru maniera tranșantă în care spune lucrurilor pe nume. E posibil ca Jurnalismul, una dintre facutățile începute, să o fi ajutat în acest sens. Sau poate tocmai de aceea să se fi înscris la această facultate, acestea fiind trăsături de personalitate pe care le-a avut din start?

În orice caz, frumoasa vedetă pare că se caută de multă vreme pe ea ănsăși, făcând tot felul de încercări de a-și găsi vocația.

Pe numele său real Cristina Micu, șatena este originară din Republica Moldova și s-a făcut remarcată datorită frumuseții sale, în cadrul unui concurs din Italia, alături de un cunoscut dansator italian. Devenită iubita lui Ale Pițurcă, cel căruia i-a dăruit și un copil, ea a fost mereu o prezență controversată, fiind acuzată că frumusețea ei nu e naturală și că ar avea legătură cu talentul medicului estetician după cum arată Antena Stars.

„Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată.

Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată.

Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea”, scriaCristina Ich la un moment dat pe Instagram despre operațiile estetice.

Frumoasă e, dar cum rămâne cu inteligența și școala? În cadrul unui clip postat pe contul ei de socializare, Cristina Ich a mărturisit că a început patru facultăți, însă nu a terminat-o pe niciuna dintre ele, motivând că nu și-a descoperit încă vocația.

„Eu prima dată când am intrat, am intrat la Stomatologie, după Generală. După, am renunțat de tot și acum m-am gândit eu să fac Filozofie. Am făcut și Jurnalism, șase luni de Psihologie, un an de Regie-Film, și le-am lăsat așa. Nu mi-am descoperit vocația, dar acum sigur”, a spus Cristina Ich la InstaStory.

Vezi și Cristina Ich, imagini incendiare din Maldive. Cum arată în costum de baie, după ce a născut un copil

Citește și:

Ce spune Simona Gherghe despre vaccinul anti-coronavirus. Este prima vedetă din România care declară asta răspicat!

Mihaela Rădulescu, redusă la lacrimi de un cadou din România, venit la Monaco: ”Nu știu cum să explic românilor din țară emoția și lacrima provocate de…”