A încercat și postura de prezentatoare/moderatoare TV, cu mai mult sau mai puțin succes. Dar ce studii are Bianca Drăgușanu? Chiar e pregătită pentru televiziune?

Conform Antena 1, vedeta, care are propriul business în domeniul vestimentar, a început două facultăți, dar nu a terminat niciuna.

Născută în Hunedoara, Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani, a absolvit studiile preuniversitare cu 8.95.

Două facultăți începute, niciuna terminată

S-a înscris apoi la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, pe care a abandonat-o însă. A ajuns să fie atrasă te televiziune, așa că a început studiile la Intact Media Academy. Din pacate, nu le-a finalizat nici pe acestea.

Chiar dacă nu are nicio diplomă, asta nu o oprește să (vrea să) predea. În vară vedeta anunța: „Eu vreau să deschid o școală de dive.

Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, că stau cu copilul sau că duc gunoiul.

Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, declara Bianca, dând astfel de înțeles de ce e îndreptățită să predea această ”artă”.

„De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, spunea Bianca la mijlocul lunii iulie.

Vedeta urma să aibă, cumulat, cel puțin trei funcții, scria presa la acea vreme. În primul rând, ea urma să fie directoarea școlii, apoi urma să fie profesoară și, nu în ultimul rând, se anunța a fi model pentru elevele sale. Ea promitea să le explice acestora ce sacrificii trebuie să facă o femeie pentru a avea succes, asemeni ei.

Nu se știe ce s-a ales de planul ei, viața personală tumultoasă ajungând să o ia și pe ea prin surprindere.

Vezi și Bianca Drăgușanu, declarație halucinantă după ce a fost bătută de Alex Bodi: „Are nevoie doar de mine!”. Iată care a fost motivul pentru care a fost maltratată

Citește și:

Irina Nicolae, declarație de dragoste pentru soțul ei de ziua lui. Cum arată acum fosta cântăreață

Divorțează! Căsnicia lui Dominic West s-a terminat după ce a recunoscut că are sentimente pentru actrița Lily James