În mod neașteptat, Andreea Ibacka a terminat Facultatea de Finanțe-Bănci și lucra deja într-o bancă atunci când a mers la primul casting pentru un serial, a spus ea la Antena Stars.

”Eu am terminat Finanțe-Bănci și aveam deja un job în bancă de trei ani și turnura asta a fost complet neașteptată. La primul casting nici n-am știut în ce mă bag.

Toată lumea mă bătea la cap să fac niște bani în plus dintr-un part-time job care să aibă legătură cu imaginea mea. Cumva împinsă de la spate m-am dus!”, a detaliat Andreea Ibacka.

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral

Andreea Ibacka și Cabral, căsătoriți din 2011 și părinții lui Namiko, s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el.

El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a povestit și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta a povestit că partenerul ei, Cabral, a anunțat public că vrea să o ceară de soție, înainte de a o întreba pe ea despre acest lucru. „Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la TV, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta.

Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase.

A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

Vezi și Andreea Ibacka, schimbare radicală de look, la 35 de ani! ”Acum îndrăznesc mai mult!”

Citește și:

A fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

Ce-a fost în stare să-și facă Antonia în cap… Fanii sunt siderați: ”Sper că e o perucă!”