Alex Velea a fost un chiar un elev de top . Nu doar că a fost premiant, ci a fost și olimpic la matematică, română și franceză.

Artistul a terminat liceul cu o medie greu de imaginat de către cei mai mulți dintre noi. A făcut și o facultate, având diplomă în Ingineria și Protecția Mediului, relatează spynews.ro.

„Eram un copil foarte cuminte. Părinții au stat mereu lângă mine, m-au ajutat mereu și au dorit ca odrasla lor să crească așa cum trebuie. Mi-a mers bine rău la școală, am luat premiul I din clasa I până în a XII-a. Dacă vă dau carnetul, vă panicați.

Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză; am terminat liceul cu 9,81”, spunea Alex Velea într-un interviu.

Alex Velea are o familie fericită alături de Antonia

Și după aceea i-a mers bine, iar asta se vede cu ochiul liber. Formează un cuplu frumos și foarte bine sudat cu Antonia, unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, pe Akim și pe Dominic.

Acum, că Antonia a reușit să divorțeze, ea și Alex urmează să se căsătorească, îndată ce pandemia o va permite.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și, după doi ani, au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Vezi și Alex Velea și Antonia nu s-au îndrăgostit la prima vedere: ”N-am început cu dreptul. M-a dat afară din studio”

Citește și:

Silviu Prigoană, acuze dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu: “Nu-i lasă pe copii să poarte mască. Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez”

Dezvăluiri incredibile! Prințul Charles a vrut să anuleze nunta cu prințesa Diana: „A fost greșeală teribilă!” Ce nu-i plăcea la fosta soție