Dumitru Dragomir a vorbit, în cadrul emisiunii „Maxprofețiile lui Mitică”, despre situația în care se află Irinel Columbeanu. Întrebat de Horia Ivanovici, gazda show-ului, cum vede ceea ce se întâmplă cu fostul afacerist, Mitică a spus lucrurilor pe nume, fără ascunzișuri.

El nu a făcut, el a cheltuit bani! El și doamna lui”

Dumitru Dragomir este de părere că Irinel Columbeanu nu a știut cum să își gestioneze afacerile și banii, deși tatăl său i-a lăsat destul. În plus, s-a lăsat vrăjit de femei, care au știut să obțină de la el ce aveau nevoie.

“Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca. Așa a făcut Columbeanu.

Columbeanu ce a făcut: a băgat toți banii într-o afacere, și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta. A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc.

Doamna lui, care acum e în America cu fata, e bine mersi.

Nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute”.

El a căzut în capcana că e Făt Frumos pentru că are și ceva bani”

Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa. Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom”, a declarat Dumitru Dragomir pentru FANATIK.

Dumitru Dragomir: „Nu e așa de rău că e la azil”

Dumitru Dragomir a ținut să facă și câteva declarații legate de azilele din România, în condițiile în care Irinel Columbeanu s-a mutat într-unul, nu întâmplător cel în care și tatăl său și-a trăit ultimii ani.

“Datorită faptului că e bolnav, trebuie să aibă cineva grijă de el. În afară, marii miliardari, când sunt bolnavi, familiile, ca să scape de ei, îi duc la azile. Noi am făcut propagandă nasoală azilelor, dar sunt și azile nemaipomenite. Are Dragoș la Snagov, e ca un hotel de peste 5 stele!

Nu e așa de rău că e la azil, înseamnă că are pensie bună. Nu e rău. Îți dă medicamentația ca lumea, îți dă mâncare. Am văzut mai mulți, doar că îmi e și rușine să le pomenesc numele, pentru că nu e frumos din partea mea. Le deranjez familiile.

E mai rău să ajungi din bogat sărac decât din sărac bogat. E o nenorocire când te înveți cu traiul bun și vii la sapă de lemn. Cum ar fi ca eu să mă întorc să prășesc porumbul?

Vine o vârstă când nu te mai bagă nici copiii în seamă. Problema este că tu trebuie să-ți faci de așa natură viața și să ți-o asiguri, ca să nu ai probleme”, a completat Dumitru Dragomir.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu vila de la Izvorani. Cine este persoana care o deține, de fapt

Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele în ultimii ani. A rămas fără avere, dar și fără vila de lux de la Izvorani. Acum, acesta a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai reparat-o după incendiu și cine o deține, de fapt. În aceste momente, casa este în paragină, scrie Spynews.

În prezent, vila de lux pe care o deținea Irinel Columbeanu este aproape să se dărâme și arată ca o casă părăsită. Are geamurile sparte și oricine poate să intre în ea, deoarece majoritatea pereților sunt sparți, iar ușa nu mai există. De asemenea, în locuință au mai rămas câteva obiecte personale.

Chiar dacă acum locuința se află în autoritatea băncii, Irinel Columbeanu o deținea în momentul în care a luat foc. Aceasta a ars, iar acoperișul ei a fost distrus. Având în vedere că a fost un incident, vila ar fi putut fi reparată printr-o asigurare. Însă, se pare că Irinel Columbeanu nu avea această asigurare, deoarece nu și-a mai permis să o plătească.

”E posibil să pot să îmi recuperez casa și aș vrea să îmi recuperez hainele care au ars acolo.

Casa este a unei avocate care a fost a mea. Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. Nu am avut (n.r. asigurare la casă)”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, despre câți bani a pierdut, de fapt

Însă întrebarea tuturor este cât de mulți bani a pierdut Irinel Columbeanu, având în vedere diferența dintre viața lui de atunci și cea de acum.

Fostul milionar a dezvăluit că nici măcar el nu știe ce sumă exactă a pierdut în total, deoarece nu a mai numărat. Cel mai probabil e însă vorba despre câteva milioane de euro.

”Nu mai știu, nu am ținut socoteală. Îmi pare rău”, a spus Irinel Columbeanu, conform sursei.

Cât costă azilul unde locuiește fostul afacerist

Irinel Columbeanu s-a mutat la un azil, unde este îngrijit exact așa cum are nevoie, având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul unde s-a retras. Cât îl costă și ce spune patronul acestuia

Acesta plătește între 3.000 și 4.000 lei pe lună pentru a locui și a beneficia de facilitățile din acest loc, de care a mărturisit de multe ori că este foarte mulțumit.

Vezi și Gigi Becali nu vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu și a spus și de ce: ”Refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei”

Citește și:

Probleme mari în paradis! Iulia Albu și Mike s-au separat după experiența de la America Express. Cei doi au locuit separat: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca”

Idilă la America Express. Laura Giurcanu și Aris, fiul Andreei Esca, sărutări pasionale în mașină. Dovada că au fost împreună și în vacanță