La scurt timp după ce Kate Middleton a adus pe lume al treilea bebeluș, ducesa și soțul ei, prințul William, au ieșit în fața spitalului St Mary’s pentru a saluta mulțimea și pentru a-l prezenta pe noul membru al familiei regale, iar în acele momente William i-a șoptit soției sale câteva cuvinte la ureche.

Un expert în cititul pe buze a dezvăluit pentru Daily Mirror discuția dintre ducii de Cambridge, în timpul ședinței foto din fața spitalului, unde Kate a adus luni  pe lume, un băiețel, care a avut la naștere 3,83 de kilograme, fiind cel mai greu bebeluș regal din ultimii 100 de ani.

Citește și: Primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton și al prințului William. Micuțul a bătut recordurile. Este primul bebeluș regal care a reușit să facă asta

Kate Middleton și prințul William vor dezvălui, în curând, numele copilului

William și-a întrebat soția dacă poate să țină ca lumea bebelușul: „Ești ok cu el în brațe?, iar Kate a răspuns „Da”.

Cuplul s-a uitat apoi în mulțime să vadă dacă recunosc pe cineva, iar William a spus din nou: „Uite, el a venit. E acolo” și au făcut amândoi cu mâna.

„Cam bate vântul, nu? Poate răcește. Mai bine intrăm acum”, a mai spus Kate, iar William și-a ascultat imediat soția și i-a răspuns: „Sigur”, iar cei doi au plecat imediat.

Prințul William le-a mai declarat reporterilor înainte să plece de la spital că în curând va dezvălui și numele micuțului.

Citește și: