Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a născut tot felul de declarații din partea celor mai mult sau mai puțin implicați. Oamenii au fost curioși să afle părerea soacrei despre noră, așa că declarațiile mamei lui Smiley, despre Gina, au făcut înconjurul televiziunilor.

Întrebată ce părere are despre nora ei, Gina Pistol, mama lui Smiley a răspuns: „Nora mea, din păcate… o iubesc așa cum este. Nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…) Sunt o bunică care și-a dorit foate mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți”. „Le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a adăugat ea, potrivit stirileprotv.ro.

În urmă cu mulți ani, când despărțirea dintre Smiley și Laura Cosoi ținea prima pagină a ziarelor, a fost rândul mamei lui Smiley să vorbească despre cel care ar fi putut să îi devină ginere, dar și despre părinții acestuia.

Chiar dacă a confirmat că s-a înțeles bine și cu părinții lui Smiley, mama actriței a mărturisit, totuși, că ei erau ”altfel”, diferiți față de părinții actualului ginere, Cosmin Curticăpean.

“Eu am avut o relație bună, spun eu, cu Andrei (Smiley – n.r.). De când el și Laura s-au despărțit, recunosc că nu am mai vorbit cu el. Ce sa-i spun?

Nici cu părinții lui n-am vorbit. Aveam o relație bună și cu ei, dar nu sunt la fel ca părinții lui Cosmin. Părinții lui Cosmin sunt niște oameni extraordinari, prietenoși, ne vedem des, ne auzim des, ne simțim foarte bine unii în prezenta celorlalți.

Și cu părinții lui Andrei ne-am înțeles, dar erau altfel, erau cu treburile lor.

Atât Cosmin, cât și părinții lui sunt extraordinari și ne-am împrietenit foarte repede unii cu alții. Și lui îi place să vina pe la noi, pe la Iași, Laura și ea merge des la Cosmin acasă, și noi mergem. Ne vizităm.

Laura e bine, e fericită, e un om muncitor și e o familistă convinsă”, mărturisea mama Laurei, pe vremuri, conform Wowbiz.ro.

frate-smiley-si-parinti-smileySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bunica Laurei Cosoi, despre Smiley și adevăratul motiv pentru cate el și nepoata sa s-au despărțit

Relația dintre Smiley și Laura Cosoi a fost de notorietate, dar fiecare dintre ei și-a găsit fericirea cu altcineva. Asta, în contextul în care în urmă cu peste 10 ani ei erau văzuți ca fiind cuplul ideal de toți cei din jurul lor. În 2012 și-au spus însă ”adio”.

Laura Cosoi, declarație de dragoste superbă pentru cel care suportă doar prezențe feminine în casă și viață

În 2021, în emisiunea lui Cristi Brancu, bunica actriței a făcut și ea dezvăluiri neștiute despre despărțirea dintre Smiley și Laura. Mai mult, aceasta s-a arătat a fi destul de deranjată de replicile pe care nepoata sa le-a primit din partea solistului, când aceasta a adus în discuție căsătoria, factor care se pare că i-a făcut să meargă pe drumuri separate.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie.

Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: Rămânem prieteni, atât, gata!

A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: După concert, ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut.

Și m-a rugat: Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!. Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin și s-a căsătorit cu ea. Care era deja fanul ei”, a povestit bunica Laurei Cosoi în emisiunea lui Cristi Brancu, notează Click!.

Vezi și Toată nunta lui Smiley cu Gina Pistol, în 50 de poze memorabile. Ținutele vedetelor, tortul, dansul mirilor și micuța Josephine

Citește și:

Au o avere de 700 de milioane de dolari, dar uite cât de simplu se îmbracă pe stradă! Reese Witherspoon a devenit cea mai bogată actriță din lume

Daniela Gyrofi și-a mutat fata la altă școală: „Și-a spart capul”. Ani buni au traumatizat-o colegele