Violeta Bănică a fost invitată în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News, acolo unde tânăra a venit însoțită de designerul Eli Lăslean. Cele două au vorbit despre proiectul Ellis Cool – Discover Yourself.

Eli Lăslean a deschis un centru educativ la Arad – ELLIS Hub fashion design, care a avut deja primele grupe de absolvenți. Violeta Bănică i-a fost alături celebrului designer în tot acest demers, în calitate de ambasador al proectului.

Fiica Andreei Marin, pe urmele mamei. Violeta, discurs emoționant pe scenă la Arad și o apariție ca de prințesă

120 de copii și tineri au fost inițiați gratuit în modă, arte și meserii, la Arad. Cursanții au învățat, timp de 4 săptămâni, cum să își dezvolte stilul personal, design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat, tricotat, modeling, educație financiară și bune maniere.

Violeta Bănică a dezvăluit că a luat contact cu lumea artei de mică și că, deși este pasionată de latura creativă, își dorește să urmeze Dreptul.

„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am fost crescută într-o casă și într-un loc creativ, care își permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a declarat Violeta Bănică.

Andreea Marin, anunț important despre fiica ei, Violeta, după călătoria în America

Violeta Bănică, mândră că este fiica părinților ei

Întrebată cum a fost încurajată de părinții ei în alegerea viitorului profesional, tânăra a dezvăluit că atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică Jr i-au spus că o vor susține necondiționat, indiferent de drumul pe care îl va alege.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin! Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a mai spus tânăra despre părinții ei.

violeta-si-mama-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 32

Radu Ștefan Bănică este cel mai bun prieten al ei

Violeta are o relație deosebită cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl descrie drept un model de evoluție. Cei doi mai au un frățior mai mic, din căsnicia tatălui lor cu Lavinia Pârva.

„Ștefănel a ales să meargă pe actorie și pe muzică. Tocmai și-a lansat noul single „Tu”, vă rog să-l ascultați pe YouTube acum!

Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecții de canto și pur și simplu l-am văzut crescând, evoluând. Și acum, să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima.

Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: Și eu vreau să fiu așa! Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a mai spus tânăra.

Vezi și Andreea Marin, eclipsată de fiica ei într-o ședință foto de senzație! Violeta e de o frumusețe rară! Ce i-a scris fratele ei

Citește și: