Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din lumea mondenă. Frumoasa blondină a luat pe toată lumea prin surprindere, găsindu-și fericirea în brațele cuiva care nu are nicio tangență cu showbiz-ul.

Mirarea a fost cu atât mai mare cu cât între ea și jucătorul de tenis există o diferență destul de mare de vârstă, celebra solistă fiind mai în vârstă cu 10 ani decât iubitul ei. Se pare însă că acest lucru nu contează deloc pentru sportiv, care spune că vede dincolo de aceste cifre și se declară impresionat de chimia și de legătura pe care a putut să o formeze alături de cântăreață.

De asemenea, tenismenul spune că relația cu Andreea Bălan l-a ajutat și pe plan profesional, acolo unde este mult mai liniștit și mai concentrat.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg.

Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

andreea-balan-si-victor-cornea-wimbledon-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Ce spune Andreea Bălan despre această diferență de vârstă

Și cântăreața a vorbit recent despre această diferență de vârstă semnificativă. Asemenea partenerului său de viață, nici diva nu este deloc interesată de acest subiect, întrucât Andreea Bălan susține că ea arată semnificativ mai tânără decât numărul de ani pe care îl arată buletinul. De asemenea, vedeta spune că întotdeauna s-a proiectat alături de un bărbat mai tânăr decât ea.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan a împlinit 39 de ani și a confirmat relația cu Victor Cornea: „Iubesc și sunt iubită”

Ce a atras-o pe vedetă la Victor Cornea

Mai mult, Andreea Bălan a dezvăluit și care sunt calitățile care au atras-o pe ea la partenerul de viață din prezent. Fără îndoială, vedeta este extrem de mândră de reușitele bărbatului și de performanțele pe care le-a atins până în prezent.

„Disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu, disciplina este foarte mare, este ceva dincolo de așteptări. E foarte greu să ajungi acolo, să fii top 100 mondial este foarte greu. Va fi și mai sus. Sunt foarte mândră de tot ce a făcut.”, a mai spus artista.

Vezi și Andreea Bălan spune adevărul! Cum au reacționat părinții lui Victor Cornea când au aflat că fiul lor se iubește cu cântăreața divorțată, mamă a doi copii

Citește și:

Pavel Bartoș și soția, ca doi adolescenți îndrăgostiți la Untold 2023. Anca Bartoș parcă întinerește pe zi ce trece

Claudia Pătrășcanu a ajuns de urgență la spital, în vacanța din Antalya: ”Vai de capul meu ce am pățit!”